23. sep 2021 Landsmøde

LM2021: Energi På Toppen gæster Landsmødet

Fredag formiddag på LM2021 serverer Dansk Fjernvarme en særudgave af fjernvarmetopmødet Energi På Toppen. 

Energi På Toppen bliver normalt afviklet i København, men det holder fysisk flyttedag og bliver enkelt gang afviklet under Landsmøde 2021. Foto: Jesper Voldgaard.

Fire gange om året byder Dansk Fjernvarme på netværksmøder under den fælles titel Energi På Toppen. Det er normalt et arrangement, der bliver afholdt i København, men fredag formiddag under Landsmødet bliver det for en stund flyttet til Aalborg.

I tråd med temaet for hele landsmødet – Centrum for det grønne Danmark – bliver den en udgave Energi På Toppen, hvor der er fokus på den grønne omstilling, og hvordan fjernvarmeselskaberne kan bidrage til det  gennem stærke faglige indlæg.

Landsmødedeltagerne kan således bl.a. møde Tejs Laustsen Jensen, der er direktør for Brintbranchen. Han vil give sit bud på, hvordan udviklingen af et brint- og PtX-eventyr kan skabe helt op til 53.000 nye jobs i Danmark og samtidig styrker den danske eksport.

Jacob Hartvig Simonsen – direktør for ARC – vil fortælle om, hvordan man på ARC har sat et pilotprojekt for CO2-fangst i gang. Morten Stobbe fra VEKS vil lidt i samme boldgade tale om, at man københavnsområdet lige nu arbejder på at sikre rammerne for varmeforsyningen med varme fra PtX-anlæg og store varmepumper.

Du kan læse mere om programmet for den specielle udgave af Energi På Toppen på hjemmesiden hos Dansk Fjernvarme. Energi På Toppen begynder fredag kl. 10 og varer frem til kl. 11.40.