31. aug 2021 Regionalmøde

Regionalmøderne er i gang

Dansk Fjernvarme har nu – endelig – taget hul på årets Regionalmøder, der bliver afviklet i denne og de to kommende uger. 

Der var fuldt hus til Regionalmødet i Køge, hvor tilhørerne var veloplagte og klar til at få nyeste viden om fjernvarmen. Foto: Jesper Voldgaard.

Corona-restriktioner betød, at Dansk Fjernvarme valgte at flytte Regionalmøderne fra deres vanlige afvikling i foråret til her i sensommeren. Og nu er Regionalmøderne så klar til at blive afviklet i denne og de kommende to uger.

Det første møde blev afviklet tirsdag i Fjernvarmens Hus i Kolding, hvor lige omkring 50 deltagere havde fundet vej for at lytte og debattere om fjernvarmen. Indholdet er det samme på de øvrige, efterfølgende fem regionalmøder, men oplægsholderne kan variere.

Direktør Kim Mortensen er dog gennemgående på de i alt seks Regionalmøder, der bliver afviklet onsdag i denne uge i Køge og så to møder hver de kommende to uger. Mandag den 6. september i Fjernvarmens Hus i Kolding fulgt af Glyngøre tirsdag den 7. september, inden to møder i uge 37 – mandag den 13. september i Fjernvarmens Hus og tirsdag den 14. september i Sæby.

Halvdelen af årets Regionalmøder er altså henlagt til afvikling i Fjernvarmens Hus, og årsagen til det skal søges i de restriktioner, der i foråret endnu var gældende på det tidspunkt.

- Vi har valgt at planlægge ud fra, at vi kunne risikere strammere restriktioner på grund corona-smitte, og derfor valgte vi at placere flere møder i Fjernvarmens Hus. Men vi kommer rundt til de øvrige landsdele, ligesom Fjernvarmens Hus jo er placeret rimeligt centralt for mange af vores medlemmer, forklarer Lisbeth Aagaard Mountfield, leder af Kurser & Events i Dansk Fjernvarme.

Du kan endnu nå at melde dig til de kommende regionalmøder – læs mere om det og indholdet på regionalmøderne.