26. aug 2021 Kurser & arrangementer

Restanceinddrivelse ved konkurser, rekonstruktioner og dødsboer

Få styr på hvordan varmeselskabet udfører effektiv inddrivelse af tilgodehavender og få brevskabeloner med hjem.

Der er mange krav og faldgruber, når det kommer til restanceinddrivelse, og det kan være ekstra svært i sårbare situationer.

Derfor afholder Dansk Fjernvarme et særligt kursus med fokus på netop problematikkerne omkring restanceinddrivelse ved konkurser, rekonstruktioner og dødsboer:

Dato: 29. september 2021
Tid: 9.15-15.45 (Morgenmad fra 08.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Se kursets fulde program

Få rådgivning fra eksperterne
Vores eksterne eksperter står klar til at give dig viden om og effektive in puts til håndtering af de konkrete problemstillinger, som kan opstå, når varmeforsyningen forsøger at inddrive sine tilgodehavender hos et konkursbo, et dødsbo, i forbindelse med en rekonstruktion eller lignende.

På kurset bliver der formuleret konkrete breve til henvendelse til kurator, rekonstruktør mv., som bliver drøftet og tilpasset, så alle deltagere har et konkret, brugbart forslag til standardformulering af de enkelte breve med hjem.

Dialogbaseret undervisning
Du og de andre deltagere medbringer jeres egne eksempler på problemstillinger i forskellige typer af sager. Disse sager danner grundlag for dialog og erfaringsudveksling, så du kan få svar på dine konkrete spørgsmål.

Læs mere og tilmeld dig her