26. aug 2021 Kurser & arrangementer

Bliv certificeret eller vedligehold dine kompetencer

L-AUS kurset giver certifikat til at udføre arbejde på elektriske anlæg og installationer.

På L-AUS kurset, som tidligere hed Elsikkerhed, bliver du certificeret til at arbejde med drift af elektriske anlæg og elektriske installationer/maskiner ifølge El-sikkerhedsloven.

Kurset går i dybden med driftsprocedurer og arbejdsprocedurer i forbindelse med spændingsløst arbejde, arbejde under spænding samt arbejde i nærheden af spændingsførende dele.
Derudover får du på kurset viden om vedligeholdelsesprocedurer i forhold til reparationsarbejde, udskiftningsarbejde, midlertidig afbrydelse samt afslutning af vedligeholdelsesarbejde.

Kurset afholdes:
Dato: 30. september 2021
Tid: 9.15-16.00 (morgenmad fra 8.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

Læs mere om kursets indhold her

Fornyelse af certifikat
Det er den fagansvarlige i selskabet, som er ansvarlig for at medarbejderne og den fagansvarlige selv har de rigtige kompetencer for at kunne udføre arbejde på elektriske anlæg og installationer.

Det er anbefalet god praksis, at selskabets certifikater gennemgås mindst én gang om året.

Hvis en medarbejder er i besiddelse af et certifikat kan "Opfølgende L-AUS" tages som repetition og vedligehold af de rigtige kompetencer. Læs mere om opfølgningskurset.

Vær opmærksom på, at der kan være selskaber hvori den fagansvarlige er selskabet ledelse (formand for bestyrelsen eller en driftsleder/direktør) og ikke en udpeget person.

Tilmeld dig L-AUS kurset her.