16. aug 2021 Kurser & arrangementer

NYHED: Temadag om fjernvarmens digitalisering

Den 27. september indbyder Dansk Fjernvarme til en spændende temadag, hvor vi sætter fokus på digitalisering af fjernvarmen og cybersikkerhed. 

Digitalisering af fjernvarmen er allerede godt i gang, og der er ingen tvivl om at data bliver et vigtigt bidrag til effektivisering, optimering og diversificering. 

 

Mange savner dog overblik og inspiration til, hvordan de griber digitalisering an. Er du en af dem, så skal du deltage på en spændende temadag, hvor du vil blive præsenteret for konkrete løsninger inden for digitalisering af fjernvarmen, hære erfaringer fra fjernvarmeselskaber og blive klogere på cybersikkerhed med indlæg fra EnergiCERT.

 

Dato: 27. september 2021
Tid: 9.30 – 15.30 (morgenmad fra kl. 9.00)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

 

Temadagen holdes i forlængelse af lignende temadag den 21. september 2020, hvor der var meget stor interesse.

 

Du kan se temadagens fulde program her. 

 

Temadagens program
På temadagen venter et spækket program. Blandt andet vil Carsten Østergård Pedersen fra Grundfos & Grøn Varme Alliance tale om visioner for digitalisering af fjernvarmen. Konsulent Steen Kramer Jensen fra Dansk Fjernvarme vil berette om undersøgelse omkring fjernvarmeselskabernes digitalisering.

 

Derudover kan du også glæde dig til at høre Peter Friis Østergaard fra Teknologisk Institut og Jeppe Vejen Nielsen fra AffaldVarme Aarhus tale om konceptet: Smart Fjernvarme II – teori og praksis.

 

Deltagelse fysisk eller online
Du har mulighed for at vælge, om du ønsker at deltage i temadagen med fysisk fremmøde, eller om du vil være med online hjemme fra dit eget kontor.

Læs mere om temadagen og tilmeld dig her