16. aug 2021 Kurser & arrangementer

Opfylder bestyrelsen sit ansvar i den grønne omstilling?

Med et ambitiøst mål om at have en grøn og fossilfri fjernvarme i Danmark i 2030 er det vigtigt, at bestyrelserne i landets fjernvarmeselskaber kan arbejde strategisk, langsigtet og helhedsorienteret.

 

I arbejdet med at nå i mål med en grøn og fossilfri fjernvarme i Danmark er samarbejdet med kommunen/kommunerne som en vigtig brik. Men det er en balance at sikre økonomisk ansvarlighed, fordelagtige fjernvarmepriser og samtidig deltage aktivt i udbredelsen af fjernvarme til nye områder.

Kom på inspirationswebinar og få styr på jeres ansvar
Dansk Fjernvarme inviterer til webinar den 8. september med vores ekspert på området, Nina Marie Holmboe. Webinaret fokuserer på de strategiske overvejelser i fjernvarmeselskabers bestyrelser omkring prioritering af konverteringsprojekter og den grønne omstilling.

På webinaret vil vi høre, hvordan man strategisk begynder at tænke i konverteringer og innovation som bestyrelse – for at sikre at fjernvarmeselskabet også på sigt vil kunne overleve i fremtidens energisystem. Fjernvarmen er kollektiv forsyning, som skal hvile i sig selv, men det er ikke tiden til at hvile på laurbærrene. 

Læs mere om webinarets indhold her

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til bestyrelsesmedlemmer i fjernvarmeselskaber, som gerne vil inspireres fra andre idérige og nytænkende bestyrelser. Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Bemærk: Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Tilmeld dig webinaret her