03. aug 2021 Regionalmøde

Regionalmøder har fokus på strategi og praksis

Fra den 31. august til og med den 14. september afvikler Dansk Fjernvarme de traditionsrige Regionalmøder – i år bliver der seks møder på fire lokationer.

Regionalmøderne skulle have samlet medlemmerne i foråret, men restriktionerne fra corona gjorde, at Dansk Fjernvarme valgte at udskyde møderne og lægger dem i eftersommeren. Heldigvis har medlemmerne taget flytningen godt til sig og tilmeldingerne til de i alt seks møder er begyndt at komme.

Udover at tidspunktet for afholdelsen er nyt, så kommer møderne i år knap så meget rundt i landet, som det ellers har været tilfældet. Tre af de i alt seks møder bliver afviklet i Kolding – i Fjernvarmens Hus – mens de resterende tre er placeret i Køge, Glyngøre og Sæby.

- Vi har valgt at planlægge ud fra, at vi kunne risikere strammere restriktioner på grund corona-smitte, og derfor valgte vi at placere flere møder i Fjernvarmens Hus. Men vi kommer rundt til de øvrige landsdele, ligesom Fjernvarmens Hus jo er placeret rimeligt centralt for mange af vores medlemmer, forklarer Lisbeth Aagaard Mountfield, leder af Kurser & Events i Dansk Fjernvarme.

Strategi og praksis
Fokus for de seks regionalmøder bliver det strategiske og praktiske arbejde, som Dansk Fjernvarme udfører for og med sine medlemmer. Det afspejler sig både i oplæg og debatter på regionalmøderne, hvor både ansatte i Dansk Fjernvarme og medlemmer optræder.

På møderne kan du få en opdatering på, hvordan rammerne for fjernvarmen med projektbekendtgørelsen, reguleringen og tilskudsordninger ser ud, ligesom der bliver oplæg om den konverteringsbølge fra fossil opvarmning til grøn fjernvarme, der sker rundt om i landet.

- Vi sætter også fjernvarmens konkurrenceevne til debat, og det samme gælder den kampagne for fjernvarmen, som Dansk Fjernvarme søsatte i efteråret 2020, og som mange medlemmer har bakket godt op om, fortæller Lisbeth Aagaard Mountfield.

Samtidig er 2021 valgår for kommunalbestyrelserne, og det bliver der også fokus på under Regionalmøderne, hvor lokale politikere vil sætte ord på, hvordan grøn varme kan blive en del af den lokale valgkamp.

Tilmeldingen til Regionalmøderne er åben, og ud kan tilmelde dig her.