24. jun 2021 Pressemeddelelse

Dansk Fjernvarme ansætter ny varmechef

Dansk Fjernvarme opgraderer sine varmefaglige kompetencer ved at ansætte Søren Berg Lorenzen som ny afdelingsleder i foreningens varmefaglige afdeling. 

Søren Berg Lorenzen begynder i sin nye stilling i Dansk Fjernvarme fra den 15. august.

Hidtil har Søren Berg Lorenzen været planchef for energi i Frederiksberg Forsyning. En stilling Søren Berg Lorenzen i maj i år meldte ud, at han forlader for at flytte til Fanø.

- Fjernvarme er en del af krumtappen i fremtidens energisystem. Jeg ser derfor frem til at blive en del af Dansk Fjernvarme, som er inde i en rivende udvikling. Og jeg ser frem til at blive en del af et særdeles kompetent hold af fagligt stærke medarbejdere, der arbejder for medlemmerne og for at udvikle hele fjernvarme- og kølesektoren, siger Søren Berg Lorenzen.

Direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, siger:

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at få Søren med om bord i Dansk Fjernvarme som chef for vores nye varmefaglige afdeling. Søren er med en flot karriere i forsyningssektoren en særdeles kompetent ressource, der fra dag et vil styrke Dansk Fjernvarmes arbejde og vidensniveau.   

Søren Berg Lorenzen vil være et kendt navn for mange i Dansk Fjernvarme, blandt andet som direktør for Dansk Fjernvarmes Geotermiselskab, afdelingsleder i Rambøll Energi og før det som projektleder i DONG Energy.

Søren Berg Lorenzen er tillige formand for Det Nationale Eksportråd for Geotermi.

Han tiltræder sin nye stilling 15. august.