21. jun 2021 Kurser & arrangementer

Har du planlagt dit kursusforløb i efteråret?

Sommerferien står for døren, og Dansk Fjernvarme kigger frem mod et spændende efterår på kursusfronten - og allerede i slutningen af august venter regionalmøderne.

Find dit kursus i administration og regnskab hos Dansk Fjernvarme

Ligesom resten af landet har Dansk Fjernvarmes kursusafdeling været lukket ned fra årskiftet og 4 måneder frem. Som konsekvens heraf er mange kurser, temadage og arrangementer blevet udskudt.

-Vi har haft travlt siden maj med at åbne huset op igen for kursister, og vi har holdt rigtig mange kurser og temadage de sidste to måneder. Det er gået rigtig godt, og vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra kursisterne om, at det er dejligt at være i huset igen, siger afdelingsleder Lisbeth Aagaard Mountfield og fortsætter:

- Nedlukningen fik også konsekvenser, for vores regionalmøder, som ellers er en tradition i starten af året. Derfor venter årets regionalmøder først på den anden side af sommerferien, og det glæder vi os til.

Nyt tilbud: Online og hybrid
I løbet af det seneste halve år har kursusafdelingen hos Dansk Fjernvarme oprustet gevaldigt på den digitale front. Der er blevet afholdt adskillelige webinar i første halvdel af 2021, og derudover har vi i maj og juni afholdt flere hybrid-events, hvor man kunne deltage både fysisk eller online.

-Det har været rigtigt spændende at arbejde med digitale løsninger som kursustilbud til vores medlemmer, og selvom vi er glade for, at kursister nu må komme fysisk på kurser, fortsætter vi med at anvende de digitale tilbud, når det giver mening, afslutter Lisbeth.

Har du planlagt, hvordan du holder kursus i efteråret?
Du kan altid holde dig opdateret på nye kurser og arrangementer på danskfjernvarme.dk/kurser. Er du i tvivl om, hvilke kurser der er særligt relevant for dig, eller har du et spørgsmål til vores kurser, er du altid velkommen til at kontakte Dansk Fjernvarmes uddannelseskonsulenter Lisbeth Aagaard Mountfield +45 76 30 80 25/ lmo@danskfjernvarme.dk og Ane Puggaard Elbro Jørgensen +45 76 30 80 00/ apj@danskfjernvarme.dk, som sidder klar til at hjælpe.