26. maj 2021 Lokalt

Energikoncernen E.ON er nyt medlem hos Dansk Fjernvarme

E.ON Danmark er nyt medlem i Dansk Fjernvarme. Grøn omstilling og ønsket om en bæredygtig fremtid står bag indmeldelsen, der glæder direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen.

Der ligger et vigtigt arbejde foran os i forhold til den grønne omstilling mod mere bæredygtig varme.

- Og her ser vi Dansk Fjernvarme med sine medlemmer som en vigtig aktør i forhold til det politiske system. I samlet flok har vi mere pondus, lyder det fra direktør i E.ON Danmark, Peter Jonsson.

Ifølge direktøren skal der mere skub i den grønne omstilling. Og netop der kan den samlede flok løfte mere, så alle ikke selv behøver opfinde den dybe tallerken.

- Vi skal arbejde mere sammen - for gennem partnerskaber opnår vi effekter hurtigere. Når vi udfordrer hinanden og sammen finder løsninger, bliver vi mere innovative og kommer frem til resultater, som vi ikke havde udviklet på egen hånd. Det ser vi på alle tre forretningsområder, som vi er virksomme inden for: varme, opladning af el-køretøjer og biogas, siger Peter Jonsson.

Det nye medlem bliver budt velkommen i Dansk Fjernvarme med åbne arme af direktør Kim Mortensen.

- Vi har en stram deadline for at nå klimamålene, og det gør vi bedst med en stærk og samlet fjernvarmesektor, siger Kim Mortensen.