12. maj 2021 PULS

Skal du med til PULS 2021

Kom og ta’ PULS’en på forsyningssektoren den 24. juni, hvor du kan dyrke dine netværk med andre bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere fra hele fjernvarme- og forsyningsbranchen.

Efter et år uden PULS kan vi i år endelig åbne for tilmelding til forsyningssektorens mini-folkemøde, og vi glæder os til, at ledere og bestyrelser igen kan mødes og netværke i det store PULS telt torsdag den 24. juni.

- Coronavirus spændte ben for PULS sidste sommer, og derfor er vi ekstra glade for, at vi i år kan samle bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere for at diskutere energi, politik og ledelse, siger direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, som i år er klar til at styre indlæg og debatter fra scenen i det store PULS telt.

Klimaaftalen har vist retningen for fremtidens forsyning, som skal bygge på et fossilfrit og omkostningseffektivt energisystem.  Her spiller fjernvarmesektoren en central rolle, fordi den kan levere den fornødne fleksibilitet til energisystemet.

Årets PULS sætter fokus på, hvordan fjernvarme- og forsyningsbranchen ledes bedst i samspil med den retning, som klimaaftalen har sat og målene for den grønne omstilling.

Hvem kan du møde til PULS?
Vil du gerne have et indblik i de seneste politiske tendenser og samtidig have redskaber og idéer med hjem til din hverdag – så er PULS det oplagte sted for dig. Samtidig har vi skabt perfekte rammer for at netværke med kolleger fra hele landet.

Til PULS sætter vi bl.a. fokus på emner som den øgede konkurrenceevne og effektive virkemidler. Derudover kan du se frem til at debattere digitalisering som værktøj i den grønne omstilling.

Senere i programmet går vi i dybden med temaet konvertering, for i kølvandet på klimaaftalen er sorte varmepletter på landkortet blevet til grønne områder.

Vi skal selvfølgelig også tage pulsen på Christiansborg og drøfte den aktuelle status på klimahandlingsplaner, klimapartnerskaber og den grønne omstilling i en politisk kontekst.

COVID-19 påvirker PULS
Selvom vi havde håbet, at vi kunne afholde PULS, helt som vi plejer, må vi sande, at det desværre ikke er muligt med de gældende restriktioner.

Desværre er der i år ikke mulighed for at afvikle træfpunktudstillingen, som ellers er et trækplaster. Dog forventer vi, at udstillingen vender stærkt tilbage næste år, og i mellemtiden har du mulighed for at møde udstillerne som almindelige deltagere på PULS 2021.

Derudover betyder restriktionerne også, at alle deltagere skal medbringe et gyldigt corona-pas.

Vi følger myndighedernes krav og anbefalinger tæt i planlægning af PULS, og du kan derfor være helt tryg ved at deltage.

Klik her for at læse mere om PULS 2021 og melde dig til.