12. maj 2021 Kurser & arrangementer

Hør andres erfaringer med ansøgninger i fjernvarmepuljen

Dansk Fjernvarme afholder sammen med Energistyrelsen et webinar, hvor vi sætter fokus på de erfaringer, der er gjort med ansøgninger i fjernvarmepuljen til udrulning af fjernvarme.

 

Fjernvarmepuljen er blevet forstørret fra 145 mio. kr. til 295 mio. kr. Derfor har flere fjernvarmeselskaber mulighed for at søge fra puljen, når man starter op på et konverteringsprojekt.
Ca. 30 selskaber har indsendt ansøgning indtil nu, og på dette webinar dykker vi ned i erfaringerne med at søge i puljen.

Webinaret afholdes:

Dato: 28. maj 2021
Tid: 10.00 – 11.00

Læs mere om webinaret her

På webinaret kan du bl.a. høre:

Hvad er status på ansøgninger i fjernvarmepuljen

Hvilke erfaringer har Energistyrelsen gjort sig med ansøgningerne i fjernvarmepuljen

Hvordan kan fjernvarmeselskabet sikre sig en hurtig sagsbehandling af en ansøgning

På webinaret vil der også være rig mulighed for at stille spørgsmål direkte til Energistyrelsen i forbindelse med en ansøgning i fjernvarmepuljen.

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der sidder som driftsleder eller projektleder i et fjernvarmeselskab og er eller bliver involveret i udrulningen af et konverteringsprojekt. Ligeledes kan rådgivere der varetager ansøgningsprocessen på vegne af et fjernvarmeselskab med fordel også deltage i webinaret.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Lyder det som noget for dig? Tilmeld dig webinaret her