12. maj 2021 Kurser & arrangementer

Temadag om sikker digitalisering af fjernvarmen 

Den 3. juni indbyder Dansk Fjernvarme til en spændende temadag, hvor vi sætter fokus på digitalisering af fjernvarmen og cybersikkerhed. 

Digitalisering af fjernvarmen er allerede godt i gang, og der er ingen tvivl om at data bliver et vigtigt bidrag til effektivisering, optimering og diversificering. 

 

Mange savner dog overblik og inspiration til, hvordan de griber digitalisering an. Er du en af dem, så skal du deltage på en spændende temadag, hvor du vil blive præsenteret for konkrete løsninger inden for digitalisering af fjernvarmen, hære erfaringer fra fjernvarmeselskaber og blive klogere på cybersikkerhed med indlæg fra EnergiCERT.

 

Dato: 3. juni 2021
Tid: 9.30 – 15.30 (morgenmad fra kl. 9.00)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

 

Temadagen holdes i forlængelse af lignende temadag den 21. september 2020, hvor der var meget stor interesse.

 

Du kan se temadagens fulde program her. 

 

Temadagens program
På temadagen venter et spækket program. Blandt andet vil Carsten Østergård Pedersen fra Grundfos & Grøn Varme Alliance tale om Værdifuld anvendelse af data i fjernvarmen. Konsulent Steen Kramer Jensen fra Dansk Fjernvarme vil berette om undersøgelse omkring fjernvarmeselskabernes digitalisering.

 

Derudover kan du også glæde dig til at Rasmus Steiniche fra Neurospace og John Helligsø fra AffaldVarme Aarhus går i dybden med en Århusiansk case omkring forudsigelser i transmissionsnettet.

 

Læs mere om temadagen og tilmeld dig her