22. apr 2021 Generalforsamling

Jesper Frost Rasmussen er genvalgt som formand

Bestyrelsen i Dansk Fjernvarme har konstitueret sig med Jesper Frost Rasmussen på formandsposten – Leif Jeppesen kommer med i formandskabet. 

Jesper Frost Rasmussen - i midten - fik genvalg til formandsposten i Dansk Fjernvarme, da bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen torsdag den 22. april. Lars Goldschmidt - til højre - blev valgt til 1. næsteformand, mens direktør Kim Mortensen ses helt til venstre. Foto: Dansk Fjernvarme.

Generalforsamlingen i Dansk Fjernvarme har torsdag den 22. april gennemført valg til bestyrelsen, og i forbindelse med den efterfølgende konstituering har bestyrelsen igen peget på Jesper Frost Rasmussen til posten som formand for Dansk Fjernvarme.

Det er den fjerde periode som formand i Dansk Fjernvarme, som Jesper Frost Rasmussen nu kan tage hul på. Han er valgt til bestyrelsen for Dansk Fjernvarme via sin bestyrelsespost i DIN Forsyning, og udover formandsposten i Dansk Fjernvarme er han også borgmester i Esbjerg – en post han har bestredet siden 2017.

Bestyrelsen udpegede også formandskabet for det kommende år på sin konstituering. Udover formanden består formandskabet af 1. næstformand Lars Goldschmidt, 2. næstformand Per Sørensen samt Leif Jeppesen.