12. apr 2021 Kurser & arrangementer

Kender du sikkerhedsreglerne på din arbejdsplads?

Få en grundig gennemgang af gældende regler, så du er helt sikker på, at du er klædt forsvarligt på til at udføre dit arbejde. 

På et varmeværk arbejder du med mange risici. Har du 100 % styr på sikkerhedsreglerne for arbejdspladsen og jeres maskinanlæg?

Deltag på sikkerhedskursus særligt målrettet alle der arbejder med drift.

Dato: 6. maj 2021
Tid: 09.15 - 16.00 (morgenmad fra 08.45)
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding

På kurset får du en dybdegående gennemgang af de gældende sikkerhedsregler og herunder regler om kedler, trykbeholdere, porte, arbejdsmiljø osv. samt kravene til driftsmedarbejdernes uddannelse. Derudover får du også den nødvendige viden om CE-mærkning af maskinanlæg, så du kan stille de helt rigtige krav til leverandørerne.

Hvorfor er det relevant for mig?
Kurset er relevant for alle medarbejdere, som til dagligt arbejder i driften, da alle på arbejdspladsen har et ansvar for at have helt styr på sikkerheden og gældende regler.

Derudover får du på kurset god mulighed for at netværke og dele erfaringer med dine andre kollegaer fra branchen, som også arbejder i driften til daglig.

Du kan læse mere om kurset, se det fulde program og tilmelde dig her.

Er du arbejdsmiljørepræsentant?
Kurset kan indgå i arbejdsgiverens lovpligtige tilbud til arbejdsmiljøorganisationen, hvor alle hvert år skal tilbydes 1½ dags uddannelse.