12. apr 2021 Kurser & arrangementer

Ny dato for Grundlæggende lederuddannelse

Få viden og redskaber til at blive en stærkere leder, der kan motivere medarbejderne til at handle.

Corona-situationen har vendt op og ned på arbejdsdagen, som vi kender det. Kontoret er blevet skiftet ud med hjemmekontor, og ledelse er for mange, noget der foregår over afstand. Har du styr på, hvordan du bedst leder og motiverer dine medarbejdere fra distancen?

På ’Grundlæggende lederuddannelse’ får du brugbare værktøjer og konkret viden om, hvordan du skaber nye rammer for ledelse og samarbejde og herved sikrer en bedre og mere effektiv arbejdsdag.

Bliv gearet til at håndtere den nye ledelsessituation
Dansk Fjernvarme og DANVA udbyder i fællesskab en lederuddannelse, som er særligt tilrettelagt ledere i forsyningsbranchen. Uddannelsen er modulopbygget i 5 moduler á to dage:

Startdato: 10.-11. maj 2021
Kursusdage: 7.-8. juni + 21.-22. juni + 23.-24. aug. + 13.-14. sep. 2021
Sted: Vandhuset, Skanderborg / Fjernvarmens Hus, Kolding

Lederuddannelsen er et intensivt uddannelsesforløb til dig, der er leder i et fjernvarme- eller vandselskab og enten har personale- eller projektansvar. Uddannelsen sætter fokus på din faglige og personlige lederudvikling og giver dig værktøjer til at bedrive kompetent ledelse i hverdagen.

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her.

Større indsigt og mere selvtillid
Det seneste hold har netop afsluttet deres uddannelsesforløb, og en af deltagerne var Susanne Vesten, som er projekt- og udviklingschef i Sønderborg Forsyning. Hun tilmeldte sig uddannelsesforløbet, fordi hun ønskede at vide mere om ledelse, og for at få afklaret om ledelse var noget for hende:

-Jeg er blevet mere bevidst om, hvad ledelse er, og hvordan jeg skal kommunikere og handle for at få tingene til at ske.  Jeg føler, at jeg som ny leder har et godt fundament at stå på, og at jeg vil vokse med opgaven, fordi uddannelsen har givet mig indsigt og også mere selvtillid, siger Susanne.

Når det kommer til uddannelsesforløbet ’Grundlæggende lederuddannelse’, giver Susanne også sine klare anbefalinger:

- Jeg kan klart anbefale uddannelsen til andre, fordi man bliver afklaret med sig selv som leder, og fordi man får en grundlæggende forståelse for, hvad ledelse er.

Er uddannelsen noget for dig? Læs mere om uddannelsesforløbet her.

 

BEMÆRK: Dansk Fjernvarme følger hele tiden corona-situationen tæt, og vi tager derfor forbehold for, at kurser og arrangementer udskydes, hvis krav og retningslinjer ikke foreskriver afholdelse.