22. feb 2021 Kurser & arrangementer

Bliv klogere på næste runde af Grøn Varme-kampagnen

Dansk Fjernvarme lancerer inden længe næste skud af Grøn Varme-kampagnen, som medlemmerne kan gøre brug af i markedsføringen. Bliv klogere på indholdet i webinar. 

Med stor succes udrullede Dansk Fjernvarme og en stor del af medlemsskaren i fællesskab sidste år vores Grøn Varme-kampagne, og nu nærmer tiden sig til næste runde af kampagnen. I første kampagneskud var planen at skabe et bredt kendskab den grønne fjernvarme. Nu skal vi et spadestik dybere og give et mere kvalificeret kendskab til grøn fjernvarme. Det er målet for næste kampagneskud, der kommer til at køre de næste 5 uger.

Den vil bestå af nyt indhold, herunder nyt videomateriale og indhold til annoncering og sociale medier, som man som medlem frit kan benytte sig af, hvis man er en del af kampagnen. Derudover har FiF-marketing også lavet en række elementer man kan gøre brug af.

Det kan man blive meget klogere på torsdag d. 25. februar kl. 10-11, hvor Dansk Fjernvarme afholder webinar, hvori vi præsenterer det nye indhold, og hvilke tanker vi og vores eksterne samarbejdspartner Advice A/S har gjort os om retningen og budskaberne i den næste kampagnerunde.

Første del af kampagnen blev modtaget flot på sociale medier, hvor der var enormt stor eksponering af vores kampagnefilm over for brugerne på diverse digitale platforme, kampagnefilmen blev vist på landets regionale TV-stationer, ligesom de mange deltagende medlemmer selv tog indholdet i brug på egne kanaler.

Næste kampagnerunde skal bygge videre på succesen og fastholde synligheden af grøn fjernvarme over for nuværende og potentielle forbrugere, myndigheder og beslutningstagere.

Det kan man blive meget klogere på til webinaret, der bliver afholdt på torsdag d. 25. februar kl. 10-11. Dun kan tilmelde dig og læse mere på følgende link:

https://www.danskfjernvarme.dk/kurser/webinar/webinar-om-n%C3%A6ste-kampagneskud-i-gr%C3%B8n-varme-kampagnen

Er man som medlem endnu ikke en del af kampagnen er det heller ikke for sent. Ved at tilmelde sig får man adgang til al kampagnemateriale fra både første og anden runde – og selvfølgelig også den tredje, som bliver lanceret sidst på året.

Har man spørgsmål hertil kan man kontakte politisk konsulent Jacob Klivager Vestergaard, jkv@danskfjernvarme.dk.