12. mar 2020 Regionalmøde

Årets regionalmøder sluttede med succes i Maribo

Årets otte regionalmøder er forbi med gode evalueringer til følge. Der har været bred interesse og både bestyrelsesfolk, ledelser på værkerne samt administrativt og teknisk personale har været med.

Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen holder indlæg ved årets sidste regionalmøde, der blev afholdt i Maribo. Foto: Flemming L. Rasmussen.
Omkring 50 deltagere rundede onsdag række af Dansk Fjernvarmes regionalmøder af. Det foregik ved mødet på Hotel Søpark i Maribo, hvor politisk chef Rune Moesgaard stod for at lede deltagerne godt igennem dagens program.

I de senste uger er det blevet til otte regionalmøder fordelt over det meste af landet – og Dansk Fjernvarme kan notere sig et deltagerantal på omtrent det samme som sidste år, på trods af at der i 2019 var ni regionalmøder.

Fremmødet glæder direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, der dog hæfter sig endnu mere ved de positive evalueringer:

- Nu er det sidste møde overstået og når vi kommer hjem, så skal vi selvfølgelig have studeret alle tilbagemeldingerne grundigt. Men med det, vi har set indtil nu, så tyder alt på at deltagerne har været rigtig godt tilfredse med at være på regionalmøde. Det stemmer godt overens med den fornemmelse vi har haft undervejs ved møderne, siger Kim Mortensen og fortsætter:

- Også fra Dansk Fjernvarmes side har vi haft stor fornøjelse ud af regionalmøderne. Jeg har haft mange gode snakker med medlemmerne og det tør jeg også godt sige er tilfældet for alle de andre fra Dansk Fjernvarme, der har været en del af møderne. Vi har stor værdi af at få inspiration, holdninger, gode råd, idéer, ris og ros med hjem. Det gør os kun endnu skarpere i vores arbejde, mener Dansk Fjernvarmes direktør.

Bred interesse for regionalmøderne
Kim Mortensen noterer sig også, at årets regionalmøder har tiltrukket et bredt felt af deltager, der således kommer både fra medlemsværkernes bestyrelser, ledelser og fra både det tekniske og det administrative driftspersonale.

- Det er rigtig positivt, at mange forskellige grupper af medlemmer har set værdi i at komme til regionalmøderne. På regionalmøderne har vi en ambition om at komme med en bred opdatering på både aktuelle politiske spørgsmål, nye regler og rammer inden for en bred vifte af emner og endelig bringe nyt fra Dansk Fjernvarme selv. Med alt det sigter vi bredt og det er vores erfaring at det giver en god dialog ved møderne og at alle har et tilfredsstillende udbytte, siger Kim Mortensen.

Indlæggende fra regionalmøderne er allerede lagt online og de kan hentes her.