14. dec 2020 Energi på Toppen

Dansk Fjernvarme tager temperaturen på grøn skattereform

Onsdag kl. 9 afholder Dansk Fjernvarme sin første webinar-udgave af Energi på Toppen, og der er stadig mulighed for at deltage.

En uge efter regeringen og Venstre, Radikale, SF og Det Konservative Folkeparti indgik en politisk aftale om en grøn skattereform, er der stadig gang i debatten om reformen og dens ambitionsniveau.

Til Energi på Toppen fortsætter Dansk Fjernvarme debatten, hvor Klimarådet og Dansk Industri vil give deres vurderinger af reformen, ligesom Fjernvarme Fyn og professor i energiplanlægning ved Aalborg Universitet Brian Vad Mathiesen vil forsøge at konkretisere, hvad reformen betyder for fjernvarmesektoren og skiftet fra fossil til grøn boligopvarmning.

Vanen tro vil der til Energi på Toppen også være politisk debat. Her deltager Radikales skatteordfører, Kathrine Olldag, og Enhedslistens klimaordfører, Mai Villadsen.

Begge repræsenterer de støttepartier for regeringen. Begge partier har gennem lang tid været markante fortalere for en ambitiøs grøn skattereform med en dertilhørende høj, ensartet CO2-afgift.

Kun det ene parti har dog valgt at indgå i aftalen, det andet står uden for. Til Energi på Toppen finder vi svaret på, hvordan det hænger sammen.

Der er fortsat mulighed for at tilmelde sig og deltage i webinaret onsdag d. 16. december kl. 9-11 – kvit og frit. Tilmelding kan ske på tilmelding@danskfjernvarme.dk eller på Dansk Fjernvarmes hjemmeside.