17. nov 2020

2000 lyttere har fundet fjernvarmens podcast

Med den 8. udsendelse af podcasten Fjernvarmen rundede vi i alt 2000 lyttere. Dansk Fjernvarme glæder sig over, at medlemmerne på den måde har taget det nye medie til sig.

Den 19. december 2019 kastede Dansk Fjernvarmes sekretariat sig ud i noget helt nyt. Som en tidlig julegave udkom det første afsnit af podcasten Fjernvarmen. Temaet var bæredygtig biomasse, der i en periode havde været under massiv beskydning i medierne.

Siden er der kommet syv afsnit til – og fire ”Corona-specials”, hvor selve indholdet kommer fra de særlige Corona-webinarer, som Dansk Fjernvarme afviklede i løbet af foråret.

Med den 8. udsendelse rundede podcasten Fjernvarmen et skarpt hjørne med 2.000 lyttere. I gennemsnit er der 200 lyttere pr. afsnit.

Det glæder Dansk Fjernvarmes presse- og kommunikationschef Rune Birk Nielsen.

- Det er dejligt at se, at vores medlemmer, som podcasten primært henvender sig til, har taget så godt imod vores podcast. Vi håber, at der kommer flere lyttere til i det nye år, hvor vi også har besluttet os at udkomme flere gange end i år, siger Rune Birk Nielsen.

- Men vi har også fået henvendelser fra branchen og Energistyrelsen, der også gerne vil deltage i vores podcast. Og det er da positivt, at de også lytter med, siger han.

Fra 2021 udkommer podcasten Fjernvarmen med en fast udsendelse hver måned – bortset fra juli og december. Derudover vil der også blive produceret enkelte programmer, hvis redaktionen bag vurderer, der er et behov. Selvfølgelig også i fremtiden med emner, der optager vores medlemmer som grøn omstilling, overskudsvarme, abonnementsordninger og meget andet.

I øvrigt er det første afsnit fra december 2019 stadig det mest populære afsnit med knap 300 lyttere.