20. aug 2020 Landsmøde

Kom med til Dansk Fjernvarmes første virtuelle konference

COVID-19 har sat en stopper for landsmødet som vi kender det, men behold krydset i kalenderen den 29. oktober, hvor Dansk Fjernvarme inviterer til virtuel konference. 

Et tætpakket konferencecenter med mere end 2.000 deltagere er den normale beskrivelse af Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det er som bekendt ikke muligt i år på grund af corona-pandemien, hvilket er årsagen til, at Dansk Fjernvarme i sidste uge valgte at aflyse landsmødet, som vi kender det.

Behovet for at mødes i branchen er dog ikke blevet mindre, og derfor er Dansk Fjernvarme i fuld gang med at planlægge foreningens første virtuelle konference. Hvis du havde planer om at deltage i landsmødet, vil det derfor være en god idé at beholde krydset i kalenderen torsdag den 29. oktober, lyder det fra Dansk Fjernvarmes direktør.

- Vi er rigtig ærgerlige over, at vi ikke kan samles som vi plejer i branchen, men den her situation tvinger os til at tænke i nye muligheder, og det er det vi er i fuld gang med. 2.000 deltagere havde allerede sat deres kryds i kalenderen den 29. oktober og det håber vi, de vil holde fast i, for jeg kan godt garantere, at vi har lagt os i selen for at skabe et rigtig godt alternativ til det oprindelige landsmøde, fortæller Kim Mortensen, og fortsætter:

- Vi har afholdt en række webinarer, som har været rigtig gode og informative, men det her bliver en helt anden liga. Det bliver en professionel TV-produktion med en række dygtige indlægsholdere og debattører, en masse politiske drøftelser og muligheden for at deltage i debatten med hjælp af afstemninger og chatforums.

Oplev konferencen sammen med din bestyrelsen
Landsmødet er normalt det tidspunkt på året, hvor fjernvarmeselskabernes bestyrelser samles og får nyt input til det strategiske arbejde, der foregår i en bestyrelse. Dansk Fjernvarme opfordrer derfor alle bestyrelser til at mødes den 29. oktober og deltage i den virtuelle konference sammen. Evt. også sammen med andre bestyrelser, som man i forvejen har en tilknytning til eller et samarbejde med.

- Det er oplagt at bruge dagen på at samle bestyrelsen. Enten til en strategidag eller til en dag, hvor man sammen får en masse input til det videre arbejde, der foregår i bestyrelsen. På den måde har man et fælles udgangspunkt for den kommende tid, hvor fjernvarmens konkurrenceevne sættes under pres i lyset af den nye klimaaftale, lyder det afslutningsvis fra direktør Kim Mortensen, som håber på massiv opbakning til konferencen.

Læs mere om Virtuel konference: Grønne udfordringer - varme svar