27. jul 2020 Kurser & arrangementer

Klimafolkemødet: God ledelse i den grønne omstilling

Dansk Fjernvarme sætter god ledelse i den grønne omstilling på tapetet, når der inviteres til frokostmøde med en række spændende indlægsholdere. 

Hvordan hænger den grønne omstilling og digitalisering bedst sammen? Hvordan kan du og dit selskab spille en aktiv rolle i din kommunes energiplanlægning? Og hvordan benytter vi os bedst af PtX?
Det er nogle af de spørgsmål, vi skal forsøge at finde svar på, når Dansk Fjernvarme inviterer medlemmer og øvrige interessenter med til frokostmøde d. 4. september kl. 11-13 i forbindelse med Klimafolkemødet i Middelfart.

- God ledelse i den grønne omstilling indeholder i dag rigtig mange forskellige områder. Vi forsøger til dette arrangement at sætte fokus på nogle af de vigtigste områder lige nu, hvor ledere og bestyrelsesmedlemmer i de danske fjernvarmeselskaber er med til at gå forrest.
Jeg håber derfor at se rigtig mange til dette arrangement, så vi sammen kan styrke indsatsen for god ledelse i den grønne omstilling, fortæller direktør i Dansk Fjernvarme Kim Mortensen, som er dagens konferencier.

I løbet af de to timer vil du have mulighed for at høre indlæg fra blandt andre Dansk Industries vicedirektør Anne Højer Simonsen, KL Teknik og Miljøs kontorchef Sara Røpke og Energinets områdeleder for strategisk energiplanlægning Hanne Storm Edlefsen. Der vil desuden være flere af Dansk Fjernvarmes medlemmer på programmet.

Se det fulde program og tilmeld dig her.

Oplev Klimafolkemødet
Udover frokostmødet God ledelse i den grønne omstilling, som afholdes på KulturØen i Middelfart, er Dansk Fjernvarme aktiv i flere debatter på Klimafolkemødets Debatscene. Debatscenen ligger i forbindelse med Kulturøen og deltagerne i frokostmødet har derfor rig mulighed for at deltage i det officielle program for Klimafolkemødet.

Dansk Fjernvarmes to debatter på klimafolkemødets scene afholdes:

  • Fredag d. 4. september kl. 10-10.45, hvor Verdensmålene i forsyningssektoren er debatemnet. Her har vi inviteret Kirsten Brosbøl, fhv. miljøminister og formand for Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmålene, Filip Engel, Vice President of Sustainability, Public Affairs og Branding fra Ørsted og Søren Skjold Andersen, Formand for Termonet.
  • Lørdag d. 5. september kl. 13.00-13.45, hvor de ungdomspolitiske ledere i “det unge klimapartnerskab” vil komme med deres bud på en grøn fremtid.
Du kan læse mere om Klimafolkemødet og de øvrige debatter her