11. jun 2020 Landsmøde

Landsmøde 2020: Grøn varme til alle

Dansk Fjernvarme arbejder målrettet for at skabe de bedste betingelser for, at alle danskere kan få grøn varme. Det er derfor også temaet for landsmødet i oktober, som afholdes i København. 

GRØN VARME TIL ALLE. Et tema, der fylder rigtig meget i den danske fjernvarmebranche. Hvis Danmark skal nå de ambitiøse klimamål i 2030, er det afgørende, at flere danskere modtager grøn varme. Derfor har Dansk Fjernvarme kastet sig ind i kampen for, at danske fjernvarmeselskaber kan bidrage med en stor del af den 70 %-reduktion, der skal ske inden 2030. Og derfor er temaet for dette års landsmøde også GRØN VARME TIL ALLE.

- GRØN VARME TIL ALLE er et af fjernvarmebranchens helt store projekter, så derfor er det kun naturligt, at det også får en central plads i branchens største begivenhed, som plejer at samle mere end 2.000 deltagere, fortæller direktør i Dansk Fjernvarme Kim Mortensen.

Tæt på udsolgt udstilling
Året landsmøde bliver afholdt i Tivoli Hotel & Congress Center d. 29.-30. oktober 2020. En vigtig del af landsmødet er den store udstilling, hvor fjernvarmens leverandører står klar til at vise deres produkter og services, og tage en snak med de mange deltagere. Salget af træfpunkter og stande åbnede for nylig og allerede nu er der meget få ledige pladser tilbage. I alt er der plads til 132 forskellige udstillere. Den store interesse i landsmødets udstilling glæder Dansk Fjernvarmes direktør.

- Erfaringsmæssigt ved vi, at der er rift om pladserne til landsmødets udstilling, og det glæder mig meget, at det igen i år er tilfældet. Med et forår, hvor vi har været begrænset i at mødes med vores medlemmer og leverandører fra fjernvarmebranchen, bliver det helt fantastisk at kunne byde velkommen til landsmødet og de mange deltagere senere i år, lyder det fra Kim Mortensen.

Corona: Hold dig opdateret på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve
Om Corona-pandemien får betydning for Dansk Fjernvarmes landsmøde er endnu for tidligt at vide. Der kan nå at ske meget de kommende knap fem måneder og Dansk Fjernvarme følger naturligvis udviklingen meget tæt. Alle anvisninger og retningslinjer fra myndighederne vil blive fulgt, og landsmødet vil kun blive afholdt, hvis det er sundhedsmæssigt forsvarligt.

Du kan løbende holde dig orienteret på Dansk Fjernvarmes hjemmeside eller i et vores nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig her.

www.danskfjernvarme.dk/landsmøde vil du løbende kunne følge med i information om landsmødet. På denne side kan du inden længe finde programmet for årets landsmøde og læse mere om tilmelding, booking af hotel og meget mere.