10. jun 2020 Landsmøde

LM2020: Skal du løbe med årets fjernvarmepris?

I år er det Dansk Fjernvarmes medlemmer, der bestemmer, hvem der skal vinde den prestigefyldte pris.

 

Fjernvarmeprisen 2019 gik til Trustrup-Lyngby Varme- og vandværk

Fjernvarmeprisen uddeles årligt til et selskab eller en person, som det forgangne år har udmærket sig og er gået forrest inden for fjernvarmen. I 2019 gik fjernvarmeprisen til Trustrup-Lyngby Varme- og vandværk for deres initiativ til Nærvarmeværket.
Er det dit fjernvarmeselskab eller en samarbejdspartner, der skal løbe med prisen i 2020? I år er det nemlig dig og alle andre medlemmer, som bestemmer, hvem der skal indstilles til fjernvarmeprisen.

Kriterier for nominering
Følgende kriterier opsættes for nominering til fjernvarmeprisen:

Prisen kan tildeles fjernvarmeselskaber og andre aktører, der sammen eller på egen hånd har taget afgørende skridt mod at sikre en grøn og bæredygtig varmeforsyning inden 2030. Der vil blive lagt særligt vægt på innovative tiltag og nye forretningsmodeller, der kan bane vejen for grøn, sikker og konkurrencedygtig varme til både nuværende og nye forbrugere.

- Det nye tiltag hvor det er medlemmerne selv, der skal indstille til prisen, er meget spændende. Fjernvarmeprisen er en pris som gives til branchen af branchen, siger Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen.

Connie Hedegaard er en del af årets jury
Af alle indkomne forslag udvælger årets jury de tre bedste kandidater, som nomineres til Fjernvarmeprisen. På årets landsmøde kåres vinderen af fjernvarmeprisen ved afstemning ligesom de to foregående år.

Årets jury består af:
Connie Hedegaard, bestyrelsesformand i Concito
Jesper Frost Rasmussen, Formand i Dansk Fjernvarme
Kim Mortensen, Direktør i Dansk Fjernvarme

Sådan indstiller du til nominering
Hvis I ønsker at indstille jer selv eller andre til prisen, skal I sende en mail til tal@danskfjernvarme.dk senest 31.07.20. I mailen skal indgå en beskrivelse af, hvorfor I mener, at I skal nomineres til årets pris samt oplysninger på en kontaktperson.

Man kan indstille sit eget varmeselskab, en anden aktør eller et andet varmeselskab til prisen.

Hvis du har spørgsmål til nominering til fjernvarmeprisen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Taja Lindby på tlf.: 30996088 eller tal@danskfjernvarme.dk