24. mar 2020 PULS

PULS 2020 udskydes til 25. august

Grundet Corona-krisen bliver Dansk Fjernvarmes store sommerarrangement PULS udskudt til d. 25. august. 

Er du klar til PULS?

Siden statsministerens tale den 11. marts har store dele af Danmark været lukket ned for at standse smittespredningen af coronavirus i Danmark. Det påvirker hele landet og selvfølgelig også Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer, som indtil videre er udskudt.

Dansk Fjernvarme har derfor også besluttet at udskyde det store sommerarrangement PULS, som skulle have være afholdt den 18. juni. PULS samler hvert år mere end 250  bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere fra fjernvarme- og forsyningsbranchen.

PULS udskydes til den 25. august
Hos Dansk Fjernvarme er kursister og deltageres sikkerhed 1. prioritet, og derfor mener vi ikke, at det er forsvarligt at afholde så stort et arrangement på denne side af sommerferien, og derfor udskydes det til den 25. august.

- Det er brandærgerligt, at vi er nødt til at udskyde PULS, som i syv år har været afholdt i den samme uge i juni, men sikkerheden for vores deltagere, indlægsholdere og medarbejdere i sekretariatet kommer naturligvis i første række. Vi tager situationen meget alvorligt og vil ikke medvirke til at sprede smitten i Danmark, og derfor vælger vi nu at udskyde PULS til den 25. august, fortæller direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen.

God ledelse i den grønne omstilling
Temaet for årets PULS er god ledelse i den grønne omstilling, hvor vi sætter fokus på, hvordan fjernvarme- og forsyningsbranchen ledes bedst i samspil med de mål, der er opsat for den grønne omstilling. Du kan møde en lang række spændende indlægsholdere, som hver især udruller deres tanker i forhold til god ledelse i den grønne omstilling. Til PULS er der desuden mulighed for at gå i dybden med et bestemt emne til en af de fem mini-sessioner.

Du kan læse mere om PULS her, hvor du også kan tilmelde dig arrangementet, som altså er udskudt til den 25. august.