03. mar 2020 Regionalmøde

Forventninger blev indfriet

Formand Poul Sloth fra Als Fjernvarmeværk var for første gang til Regionalmøde – og han fik alle forventninger indfriet lyder meldingen efter Regionalmødet i Sæby.

Poul Sloth er debutant på årets række af Regionalmøder - og han fik sine forventninger indfriet, siger han efter mødet i Sæby. Foto: Dansk Fjernvarme.

Poul Sloth var debutant, da Dansk Fjernvarme bød velkommen til Regionalmøde i Sæby. I januar overtog han efter otte år som menigt medlem af bestyrelsen i Als Fjernvarmeværk i Nordjylland formandsposten, og han så frem til at komme på Regionalmøde i Sæby.

På forhånd havde han forventninger til at blive klogere på det aktuelle stof og samtidig få mulighed for at lære sine kollegaer på andre værker bedre at kende.

- Jeg synes rent faktisk, at Regionalmødet indfrier mine forventninger. Jeg er jo forholdsvis ny i det her regi, men jeg synes, at det i formiddag virkede meget konkret i forhold til, hvad vi gør på vores eget værk omkring lovgivning, og hvad der sker på den korte bane, lyder bedømmelsen om formiddagens oplæg.

- Her efter frokost fornemmer jeg, at det hele er mere strategisk; mere langsigtet, og det kan jeg godt som ny formand synes er på den noget længere horisont. Formiddagen var meget til at tage og føle på, mens det nu mere er vitaminer.

Poul Sloth er også tilfreds med, hvad han fik ud af i forhold til at netværke med kollegaer fra værker. Også selv han fortrinsvis fik ”lokale” kollegaer i tale.

- Det jeg kan se, der sker, er, at man søger hen til dem, der er forholdsvis tæt på en selv. For os er det Terndrup og Øster Hurup, som måske er nogle, som vi godt kender lidt i forvejen, men det er omvendt heller ikke nogen, som jeg er sammen med i min hverdag. Så om ikke andet så giver det noget lokal networking.

Regionalmøderne fortsætter i denne og den kommende uge. Onsdag er der regionalmøde i Glyngøre, mens der torsdag er regionalmøde i Kolding. Læs mere om regionalmøderne og tilmeld dig her