20. feb 2020 Regionalmøde

Kolding melder alt udsolgt

Der er nu fuldt booket til Regionalmødet i Kolding – og i Ribe er der kun ganske få pladser, inden der bliver taget hul på Regionalmøderne i den kommende uge.

Samlet er der nu lige over 500 tilmeldinger til Regionalmøderne 2020. Og i Kolding og Ribe er der enten fuldt booket eller tæt på at være det – det er status, inden det første Regionalmøde bliver afviklet i Silkeborg tirsdag i den kommende uge.

Regionalmødet i Fjernvarmens Hus i Kolding bliver først afviklet torsdag den 5. marts, men allerede nu er der udsolgt til mødet, og der er oprettet en venteliste. Samtidig er der tæt på at være udsolgt til Regionalmødet i den kommende uge – onsdag den 26. februar – i Ribe. Her er der under en håndfuld ledige pladser.

Også til det allerførste møde i rækken i Silkeborg tirsdag den 25. februar er der fyldt godt op. Sent onsdag var der 86 tilmeldinger og kun lidt mere end et dusin ledige pladser. For såvel Silkeborg som Ribe er der tale om, at mødestederne er helt nye i Regionalmødesammenhæng, så det tegner til at være en succes fra start.

På møderne i Sorø, Sæby, Glyngøre, København og Maribo er der alle steder over 50 tilmeldinger, men der er fortsat en del ledige pladser, så medlemmer, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor de vil deltage, har mulighed for at tilmelde sig til disse møder.

Du kan læse mere om de enkelte møder, se programmerne og melde dig til via Dansk Fjernvarmes hjemmeside: Alt om Regionalmøderne 2020.