17. feb 2020 Regionalmøde

Formand ønsker mere viden om fjernvarme

Poul Sloth er ny formand i Als Fjernvarmeværk og tager på Regionalmøde for at blive klogere på fjernvarme og for at skabe netværk.

Regionalmøder 2020

Efter otte år i bestyrelsen overtog 53-årige Poul Sloth formandsstolen januar 2020 i nordjyske Als Fjernvarmeværk. Og selv om han selv mener, at han er en smule inde i ”stoffet”, så ser han det kommende Regionalmøde i Sæby som en mulighed for at blive klogere på, hvad der sker i fjernvarmebranchen.

- Jeg synes, at mit branchekendskab stadigvæk er lidt sparsomt, og så tænker jeg, at et regionalmøde må være et sted, hvor man både kan etablere netværk til andre og samtidig blive opdateret på, hvad der egentlig rører sig omkring lovgivning og andre ting, siger Poul Sloth, der får sin debut den 3. marts, når Regionalmøderne når til Sæby.

Als Fjernvarmeværk – der ligger omkring 12 kilometer øst for Hadsund - har omkring 450 tilsluttede boliger, og værket står over for en omfattende renovation af hovedledningen. Det bliver – som han selv siger – hans første hovedopgave som formand.

- Vi har både lånt penge og fået de nødvendige godkendelser. Så vi er klar til at starte op lige efter Påsken i år. Vi tager det i to etaper, fordi Als er en turistby, så vi kan ikke grave det hele op henover sommeren, fortæller Poul Sloth.

Han bliver ikke alene på Regionalmødet. Værkets to ansatte tager med på turen til Sæby. Da han tiltrådte som formand spurgte han dem til, om de var med på kurser og deltog i andre fjernvarmearrangementer.

- Vi skal jo sikre os, at vi er forberedt på, hvad der kommer – og der kunne jeg forstå, at vi tidligere ikke har været så opsøgende. Så jeg sagde, at et sted at starte vil være at tage til et Regionalmøde, for om ikke andet så kan vi finde ud af, om det giver værdi. Og hvis det giver værdi, så er det noget, vi også skal gøre fremadrettet, slår Poul Sloth fast.