05. feb 2020 Regionalmøde

”Veteranen” vil høre om det seneste nye

Men der skal også være tid til at snakke med kollegaerne, siger driftsleder Henrik Nielsen fra Vorupør Kraftvarmeværk, som begrundelse for, at han skal med til sit 11. regionalmøde i 2020.

Henrik Nielsen har sin daglige gang på Vorupør Kraftvarmeværk nogenlunde midt mellem Agger i syd og Hanstholm i nord. Han kom til som driftsleder for 11 år siden, og hvert år har han valgt at deltage i de årlige Regionalmøder.

- Jeg er med for at høre det sidste nye fra Dansk Fjernvarme. Også selv om det ikke lige er det hele, der er interessant for os i Vorupør, forklarer Henrik Nielsen om årsagen til, at han altså har været med hvert eneste år i sin tid på kraftvarmeværket.

Han er alene på værket i dagligdagen, men når han tager til Regionalmøderne, får han som regel følgeskab af nogle fra bestyrelsen. Som han siger, så er det meget godt for medlemmerne af bestyrelsen lige at få syn for sagn om, at fjernvarmeselskaberne bøvler med en del bureaukrati, og det kan de få syn for på regionalmøderne.

- Og så kommer der jo også en masse kollegaer fra andre værker, som jeg lige kan få en snak med i pauserne, tilføjer han og nævner, at han faktisk ofte er i kontakt med sine kollegaer.

- Måske ikke hver dag, men i hvert fald én gang i løbet af ugen.

I forhold til Regionalmøderne i år er han særligt forventningsfuld til at høre mere om LER 2.0. Og det skyldes ikke mindst, at den nye LER-lovgivning slår fuldt igennem i 2023, og at det får konsekvenser for værket i Vorupør.

- Jamen vi har jo slet ingenting af det elektronisk – vi har stadig kun papirtegninger. Så dér skal vi til at gøre en del, forklarer han.

 

HENRIKS DAGLIGDAG
Henrik Nielsen er den eneste ansatte på Vorupør Kraftvarmeværk. Og hans dagligdag ser nogenlunde ens ud hver dag:

- Jeg begynder hver dag med at se, om der har været nogle alarmer eller andet, hvis jeg ikke selv har haft vagten. Hvis produktionen så ellers kører, som den skal, flyver jeg i det administrative og får tjekket op på det. Og når jeg så har styr på det, så skal der som regel flyttes noget halm eller ryddes op et sted.