31. okt 2019 Landsmøde

Landsmødet var – igen – en stor succes

Direktør Kim Mortensen ser tilbage på endnu et landsmøde, hvor markeringen af Varmeforsyningsloven blev brugt til at lancere en offensiv, fremadrettet dagsorden for fjernvarmen.

- Dansk Fjernvarme anbefaler at vi fortsætter ad samme vej – med planlægning. Med modige beslutninger og med en lovgivning, der sikrer, at forbrugerne ikke kommer i klemme, siger Kim Mortensen. Foto: Jesper Voldgaard.

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt adgangskode

Hvis du mangler din adgangskode eller har glemt den, kan du nulstille den og vælge en ny ved at klikke på linket "Glemt adgangskode?". Indtast derefter din mailadresse og afslut med OK, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Du kan altid ændre din adgangskode igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil få tilsendt din adgangskode.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og andre arrangementer via hjemmesiden. Har du et personligt abonnement på magasinet Fjernvarmen kan du desuden læse online-udgaven af det nyeste magasin.

Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til medlemsdelen af hjemmesiden.