06. mar 2023 Kurser & arrangementer

Ny temadag om egenproduktion af el til varme

Dansk Fjernvarme havde stor succes med temadag om egenproduktion af til varme i november – nu gentager vi temadagen i april.

Der var ikke bare fuldt hus, men også venteliste til temadagen om egenproduktion af el til varme i november 2022. Derfor kalder Dansk Fjernvarme atter til temadag om det samme emne den 18. april i Fjernvarmens Hus.

Det er en temadag målrettet beslutningstagere hos varmeselskaber, der overvejer egenproduktion af el fra sol og vind, samt elnetselskaber og elproducenter, der har interesse i sammenspillet med fjernvarmen.

På temadagen kan deltagere blive klogere på mulighederne for selv at producere el fra vedvarende kilder til varmeproduktion. Der bliver også lagt op til, at medlemmerne kan dele erfaringer og spørgsmål vedrørende egenproduktion af vedvarende energi.

Baggrunden er, at det fremover bliver muligt at lave skræddersyede, individuelle løsninger, så fjernvarmeselskaber kan få en tættere sammenhæng mellem elproduktion og elforbrug.

Du kan læse mere om indholdet på temadagen på Dansk Fjernvarmes hjemmeside. Her kan du naturligvis også melde dig til selve temadagen. Men skynd dig førend det måske igen bliver overtegnet.