03. mar 2023 Kurser & arrangementer

Dansk Fjernvarme tilbyder to webinarer om APV'ere

Dansk Fjernvarme tilbyder to webinarer om APV’ere – det ene handler om ATEX; det andet handler om Biologiske Risikovurdering. Begge webinarer finder sted i marts.

Arbejdspladsvurdering – eller blot APV – er vejen til, at fjernvarmeselskaber kan sikre sine medarbejdere mod fx sygdom og samtidig øger deres trivsel. I marts sætter Dansk Fjernvarme fokus på APV indenfor to områder: ATEX og Biologisk Risikovurdering.

Det sker i form af to webinarer, hvor det første – om ATEX-APV – finder sted den 10. marts, mens det næste finder sted den 24.  marts; det handler om Biologisk Risikovurdering.

ATEX-APV er en lovpligtig risikovurdering, som skal udfærdiges, hvis der er brandfarlige væsker, gasser, eller støv i virksomheden.

På webinaret gennemgår Senior Arbejdsmiljørådgiver, Jens Winbladh fra Crecea kort krav og indhold i en ATEX-APV.

Fokus på webinaret vil være på arbejdet med ATEX-APV i hverdagen på jeres fjernvarmeværk. Du vil også blive klogere på, hvornår og hvordan ATEX-APV’en skal revideres, og hvordan I konkret kan anvende arbejdstilladelser i ATEX-områder.

Biologisk Risikovurdering - Biologisk APV - er ligeledes en lovpligtig risikovurdering, som skal udfærdiges, hvis ansatte har mulighed for at blive udsat for biologiske agenser. Biologiske agenser er relevante ved arbejde med fx organiske fyringsmaterialer, som træpiller, flis, halm.

På webinaret gennemgår Senior Arbejdsmiljørådgiver Jens Winbladh fra Crecea kort krav og indhold i en Biologisk APV. Fokus vil være på arbejdet med Biologisk APV i hverdagen på jeres fjernvarmeværk, samt hvornår og hvordan Biologisk APV skal revideres.