24. jan 2023 Kurser & arrangementer

Fjernvarmepuljen: Få styr på administration og workflow

Dansk Fjernvarme tilbyder webinar, der inspirerer omkring administration og workflow, når fjernvarmeselskaber har fået tilsagn om tilskud fra Fjernvarmepuljen.

Fjernvarmepuljen 2023 åbnede for ansøgninger den 23. januar, og Dansk Fjernvarme tilbyder et webinar, der kan gøre fjernvarmeselskaber klogere på administration og workflow i forbindelse med tilskuddet fra Fjernvarmepuljen og spørge ind til detaljer.

Webinaret bliver afholdt den 8. februar fra kl. 13 til kl. 14., og det er målrettet medarbejdere og ledere ved fjernvarmeforsyninger, der enten ønsker at søge eller har fået tilsagn om tilskud fra Fjernvarmepuljen.

Dansk Fjernvarme afholder webinaret i samarbejde med Energistyrelsen, der også vil have repræsentanter med på webinaret. De vil kunne bidrage med konkret viden om de tilknyttede administrative processer i forbindelse med tilskud fra Fjernvarmepuljen.

På webinaret vil vi gå i dybden med praktikken i forbindelse med tilskuddet fra Fjernvarmepuljen – det handler bl.a. om accept, ændringsanmodninger, udbetaling og dokumentation.

Her kan du læse mere webinaret og tilmelding (link kommer tirsdag!).