19. sep 2022 Landsmøde

LM2022: Mød Dansk Fjernvarme i ”Fjernvarmens Hus”

Fjernvarmens Hus flytter sammen på Landsmøde 2022 i København, så du kan møde alle de selskaber, som du til dagligt finder i Fjernvarmens Hus i Kolding.

Fjernvarmens Hus får sin egen stand på Landsmøde 2022, hvor du kan møde alle de organisationer, der til daglig befolker Fjernvarmens Hus i Kolding. Foto: Jesper Voldgaard.

Dansk Fjernvarme er igen repræsenteret på landsmødet med en stand, hvor medlemmer og deltagere på Landsmøde 2022 kan møde medarbejderne fra Dansk Fjernvarme, som står klar til en god snak og en kop varm kaffe.

På dette landsmøde har Dansk Fjernvarme dog et nyt tiltag, hvor vi har dedikeret en del af udstillingsområdet til ”Fjernvarmes Hus”, der vil være åbent for alle under hele landsmødet.

I udstillingsområdet ”Fjernvarmes Hus” kan du udover Dansk Fjernvarme også møde vores nære kollegaer fra Fjernvarmes Informationsfond, DFP, Softværket og DFH. Det er alle de selskaber, som du normalt finder på Merkurvej 7 i Kolding.

- Vi har skabt et rigtig hyggeligt område, hvor der er plads til at tage en kop kaffe med optimale forhold for dialog med lige præcis den medarbejder, som kan hjælpe dig, forklarer projektleder for Landsmøde 2022, Taja Adelie Skak.

- Rammerne i Tivoli Hotel & Congress Center giver os mulighed for at samle alle selskaberne fra Fjernvarmens Hus i et lokale. Det er vi meget spændte på, hvordan deltagerne tager imod.

Mød Dansk Fjernvarme
På standen kan medlemmer komme og snakke med Dansk Fjernvarmes ansatte, hvad enten man har spørgsmål af faglig eller juridisk karakter, eller man vil høre om nye kurser og kommende arrangementer.

Derudover kan du selvfølgelig også være med i Dansk Fjernvarmes konkurrence, hvor du kan vinde gode præmier.

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til energisektorens største begivenhed, kan du læse mere om landsmødet og tilmelde dig her