15. sep 2022 Navne

Svendborg Fjernvarme har fundet sin nye direktør

Siden juli måned har Svendborg Fjernvarme ledt efter en ny administrerende direktør. Den 1. oktober sætter Kent Husted Kjeldgaard sig i direktørstolen.

Den 1. oktober 2022 tiltræder Kent Husted Kjeldgaard som administrerende direktør i Svendborg Fjernvarme.

- Jeg har en ambition om, at resten af landet skal kigge mod Svendborg og søge inspiration til, hvordan vi over de næste år skaber et stærk fjernvarmenet med bæredygtige energikilder. Jeg glæder mig til at omsætte denne vision sammen med de kompetente medarbejdere, vi har i Svendborg Fjernvarme, udtaler Kent Kjeldgaard i en pressemeddelelse fra fjernvarmeselskabet.

Han er bosiddende i Svendborg, har baggrund som maskinmester suppleret med HD 1. del fra CBS og en lederuddannelse fra A.P.Møller-Mærsk A/S.

Kent Kjeldgaard begyndte sin karriere som vagtgående maskinmester på Asnæsværket, men har senest været teknisk direktør hos GSOL Energy Global A/S, hvilket har givet ham en alsidig erfaring med energibranchen.

Svendborg står overfor en omstilling fra fossile brændsler til mere bæredygtige energikilder. Og bestyrelsesformand Niels Haastrup er derfor glad for, at den nye direktør både har en stor teknisk erfaring og erfaring med projektledelse.