04. aug 2022 Fagligt

Kunstig intelligens hjælper dig på hjemmesiden

En ny søgemaskine på Dansk Fjernvarmes hjemmeside skal gøre det lettere for medlemmer at finde frem til det, de leder efter – eller ikke vidste, at foreningen havde liggende.

Der er kommet ny hjælp til at finde indhold på danskfjernvarme.dk. Lige op til sommerferien fik Dansk Fjernvarme sin egen kunstige intelligens i form af en ny søgemaskine på hjemmesiden. Måske er du blandt de mange brugere, der i løbet af juli måned allerede har benyttet sig af den og søgt efter indhold på hjemmesiden. Eller måske har du endnu din første søgning til gode.

Når du bruger søgemaskinen, er det en god ide at være meget specifik i din søgning. Jo mere præcist du søger, jo bedre resultat får du. Det er derfor en god ide at knytte flere ord på din søgning end fx blot at skrive ’vejledning’ og i stedet udvide søgningen ved at skrive fx ’restance’ og ‘vejledning’.

Den nye søgemaskine er Dansk Fjernvarmes seneste tiltag for at øge servicen for sine medlemmer, så de hurtigere og mere præcist finder den information, de har brug for.

- Fordi der ligger kunstig intelligens bag, bliver den nye søgemaskine bedre, efterhånden som den bliver brugt, og vi håber, at vores medlemmer tager rigtig godt imod den, lyder opfordringen fra Dansk Fjernvarmes presse- og kommunikationschef Rune Birk Nielsen.