22. nov 2021 Lokalt

Ny certificering på vej til TREFOR Varme

TREFOR Varme er indstillet til ISO 55001-certificering. Selskabet er i forvejen certificeret efter ISO 9001-standarden – begge dele for at blive skarpere til god og effektiv ledelse og drift af fjernvarme.

For en uge siden havde TREFOR Varme besøg af to auditorer fra Bureau Veritas, som gennemgik selskabets ISO-ledelsessystem med henblik på en certificering efter ISO 55001 (asset management).

Det gik godt og TREFOR Varme, der er en del af EWII-koncernen, blev derfor indstillet til en certificering efter ISO 55001-standarden – så vidt vides som det første fjernvarmeselskab i Danmark.

I slutningen af 2020 gennemgik selskabet en lignende proces, da TREFOR Varme blev ISO 9001-certificeret (kvalitetsledelse).

Det seneste certificeringsarbejde er et led i TREFOR Varmes arbejde med at få endnu bedre styr på håndtering af anlægsaktiverne, både i forhold til at øge oppetiden på aktiverne, dokumentere relevante processer og til at sikre overgangen fra personbårne til faktabaserede beslutninger.

- Som en anlægstung virksomhed giver det god mening med en ISO 55001-certificering, da den holder os fokuseret på de vigtige ting i forhold til håndtering af vores aktiver. Vi er derfor også rigtig godt tilfredse med, at auditten gik som den skulle, siger Kasper Nagel, planlægningsingeniør hos TREFOR Varme og projektleder på ISO 55001-implementeringen.

Du kan læse mere om TREFOR Varmes arbejde med ISO og asset management i næste nummer af Fjernvarmen, som udkommer den 5. december.