10. jun 2021 Corona

Corona-restriktioner bliver ophævet

Ny politisk aftale betyder bl.a. farvel til mundbind fra den 14. juni, og fra den 15. juli ophæves også afstandskrav og afstandsanbefalinger, når deltagere på fx generalforsamlinger i det væsentlige sidder ned.

Folketingets partier nåede tidlig torsdag morgen frem til en ny aftale, der indenfor kort tid fjerner de væsentligste corona-restriktioner. For fjernvarmeselskaberne betyder det blandt andet, at der ikke længere er afstandskrav og afstandsanbefalinger, der kan besværliggøre afviklingen af generalforsamlinger og møder med mange deltagere.

- Det sidstnævnte vil formentlig glæde mange medlemmer af Dansk Fjernvarme. Medlemmer har nemlig primært henvendt sig med spørgsmål om afholdelse af generalforsamlinger, siger juridisk konsulent i Dansk Fjernvarme, Birthe Boisen.

Konkret betyder den nye politiske aftale, at man ophæver de gældende afstandskrav og afstandsanbefalinger fra den 15. juli for arrangementer – fx generalforsamlinger – hvor deltagere i det væsentligste sidder ned.

Der ud over slipper vi allerede fra den 14. juni for at bære mundbind i butikker, men også ved deltagelse i møder og kurser. Arbejdspladser opfordres dog fortsat til at opfordre medarbejdere, der møder ind fysisk, til at de lader sig teste, indtil de er har opnået beskyttelse efter første vaccination.

Den politiske aftale betyder også , at Dansk Fjernvarme ikke længere vil opdatere den særlige del af hjemmesiden, hvor vi har opdateret med information om corona-tiltag, der har særlig interesse for medlemmerne.

Læs også artikel om, at beredskabsmøderne med Energistyrelsen ikke længere bliver afholdt.

Aftale af 10. juni 2021 Aftale om yderligere udfasning af restriktioner mv. fra den 11. juni

Justitsministeriets pressemeddelelse om udfasning af restriktioner fra den 11. juni 2021