04. jun 2021 Kurser & arrangementer

Regionalmøderne venter efter sommerferien 

På Regionalmøderne 2021 vil der være fokus på Dansk Fjernvarmes strategiske og praktiske arbejde, ligesom der også i år vil være indlæg fra både medlemmer og lokale kræfter. 

Normalt er året knapt begyndt, når Dansk Fjernvarme rykker teltpælene op og tager på turné rundt i landet med de velbesøgte regionalmøder.I år holdes regionalmøderne lige efter sommerferien, helt præcis i den sidste uge i august og 2 uger frem. 

 

Tidspunktet er ikke det eneste nye, for i 2021 får vi desværre ikke så mange stop som vi plejer, men til gengæld har du mulighed for at deltage online på to regionalmøder.

 

På regionalmøderne får du en opdatering på, hvordan rammerne for fjernvarmen med projektbekendtgørelsen, reguleringen og tilskudsordninger ser ud, ligesom du også får mulighed for at høre et oplæg om den konverteringsbølge fra fossil opvarmning til grøn fjernvarme, der sker rundt om i landet.

 

Dato og sted
Der holdes seks regionalmøder i fire forskellige byer:

  • 31. augustKolding
  • 1. september,ge

  • 6. septemberKolding - mulighed for online deltagelse

  • 7. september, Glyngøre

  • 13. september, Kolding - mulighed for online deltagelse

  • 14. september, Sæby
 

 

Netværk med fjernvarmebranchen
Regionalmøderne er en oplagt mulighed for at netværke med ligesindede fra branchen og få en god snak med medarbejderne fra Dansk Fjernvarme. 

 

Vi glæder os til at se jer rundt i landet i uge 3536 og 37 – både ansatte, ledere og bestyrelsesmedlemmer.