29. jan 2018 Fjernvarmen

Fjernvarmen nr. 1, februar 2018

Fjernvarmen lancerer nyt tema
Fjernvarmen lancerer i 2018 et nyt stort tema, der i hvert nummer går i dybden med et emne, denne gang Fremtidens energipolitik. Se også den store reportage fra Brønderslev, der vil producere verdens mest effektive grønne kraftvarme.

 

Kom i dybden med fremtidens energipolitik
Fjernvarmen varmer op til de politiske forhandlinger om en ny energiaftale med baggrund, analyser og interviews med organisationer, industri og medlemmer om deres ønsker til fremtidens energipolitik. Alt sammen i et nyt ottesiders tema. 

Brønderslev fremtidssikrer for 330 millioner kroner
Brønderslev er i gang med at opføre et nyt decentralt kraftvarmeværk. Værket er det første, der kombinerer flis, solvarme fra CSP-fangere, varmepumper og en ORC-turbine. Målet er at producere verdens mest effektive grønne kraftvarme.

13 bidrag til fremtidens energipolitik
Dansk Fjernvarme har formuleret 13 bidrag til en sammenhængende energipolitik, som Lars Chr. Lilleholt fik overrakt som inspiration til en ny energiaftale. Det skete i Dansk Fjernvarmes lokaler i København, hvor ministeren fik selskab af en række profiler fra den danske energisektor.

Indberetningen af energibesparelser er i gang
Fjernvarmeselskaberne kan nu indberette energibesparelser. Det er et par uger senere end sædvanligt, men deadline er som altid den 15. marts. Sekretariatet er som altid klar med temadage, kurser, information på hjemmesiden og telefonisk support.  

Mød medarbejderne i Kurser & Events 
Uddannelse har fået sin egen side i magasinet med aktuelt om Dansk Fjernvarmes kurser, møder, temadage og andre arrangementer. Denne gang kan I møde medarbejderne i teamet, der sidder klar til at hjælpe med tilmeldinger og uddannelsesplanlægning.

Læs også artiklerne:
  • Øget konkurrence er usikker
  • Regionalmøder 2018: Hvor medlemmerne mødes
  • Rundt i landet: Biomasseudbygning kører fint i Horsens
  • Varmepumper i fjernvarmen – hvad skal der til?
  • Ny bebyggelse får fjernvarme
  • Realisér værdien i at lukke anlæg ned om sommeren
  • Klimavenlig håndtering af gamle fjernvarmerør