01. nov 2014 Fjernvarmen

Fjernvarmen nr. 11 november 2014

I novembernummeret kan du blandt andet læse om:

Halm trækker Øster Hurup ud af krisen

Fjernvarmeprisen i Øster Hurup er halveret, efter at barmarksværket fik lov til at droppe naturgassen og bygge et halmfyr. Nu skal et solvarmeanlæg ruste værket endnu bedre til fremtiden. På Dansk Fjernvarmes landsmøde fik værket årets fjernvarmepris for sit arbejde.

Nyt elektronisk indberetningssystem

ENAO er Energitilsynets nye indberetningssystem, som skal anvendes til alle indberetninger på fjernvarmeområdet fra årsskiftet. Systemet bygger videre på forgængeren, EDO (EnergiData Online),som ophørte med at virke i april 2012, og indberetningsskemaer mv. minder derfor på mange måder om det gamle men der er også mange nye funktioner i ENAO-systemet.

Ny grøn varmeplan: Sådan vil hovedstadsområdet holde varmen i fremtiden

CTR, HOFOR og VEKS fremlægger nu en plan for vejen mod fremtidens bæredygtige fjernvarmeforsyning i hovedstadsområdet. Ambitiøse klimamål skal balancere med høj forsyningssikkerhed og varme, kunderne kan betale.

Andre artikler:
Nye huse skal også vælge fjernvarme
Geotermi: Politisk opbakning til statslig garantiordning
Fjernvarmeprisen udvikler sig stabilt
Fjernvarmen er i forandring – stort interview med Uffe Bro
Plant træer til energi
Energibesparelser er en ledelsesopgave
CHPCOM-projektet baner vejen for fremtidens integrerede energisystem

Få Fjernvarmen i postkassen
Du kan læse meget mere om det hele i Fjernvarmen 11/2014. Hvis du ikke allerede får magasinet, kan du tegne et abonnement her på siden. Vi vil også meget gerne sende dig et gratis prøveeksemplar af Fjernvarmen. Bliv abonnent