01. jul 2014 Fjernvarmen

Fjernvarmen nr. 7/8 jul/aug 2014

Du kan downloade hele magasinet her fra siden. Læs i dette nummer...

Fjernvarmen 7 2014

Det seneste nummer af Fjernvarmen er nu ude, så det er lige til at tage med på sommerferien. Denne gang kan du blandt andet læse om:

Mere grøn og lokal varme til Borup
En ny halmkedel gør Borup Varmeværk fri af de fossile brændsler og giver mulighed for at tilbyde endnu flere borgere grøn, billig og lokal fjernvarme.
Læs om hele processen med de mange forandringer og udvidelsen, som er sket hos Borup Varmeværk i Fjernvarmen 7/8-2014. 

Vellykket biogassamarbejde i Filskov
Biogasanlægget i Filskov ved Grindsted fordobler kapaciteten og får samtidig et markant kvalitetsløft via en omfattende renovering. Det har været nemt at få nye landmænd til at levere gylle til anlægget. Det kan læses i det helt nye nummer af Fjernvarmen, der de kommende dage sendes ud til abonnenterne.

PULS 2014 – fjernvarmens eget ”folkemøde”
Der var masser af dialog og debat, da over 140 deltog i dette års udgave af PULS. 140 deltagere var taget til Fjernvarmens Hus i Kolding for at drøfte fjernvarmens fremtid og udfordringer, blandt med erhvervs- og vækstminiser Henrik Sass Larsen, Danfoss-topchef Niels B. Christiansen og Energistyrelsens nye direktør Morten Bæk.

Andre artikler:

  • Fællesindkøb udskilles fra Dansk Fjernvarme
  • Affaldsaftale sikrer gode rammer for forbedret regulering
  • Energien i fokus på Folkemødet
  • Fjernvarmebananer rammes af bureaukratiet

…og meget andet!

Bliv abonnent

Modtager du ikke allerede magasinet Fjernvarmen, kan du tegne et abonnement her på hjemmesiden. Vi sender dig også gerne et prøvenummer.