11. okt 2021 Leder

Så skal vi endelig til landsmøde igen!

Det er to lange år siden, hele fjernvarmebranchen sidst har været samlet til fælles inspiration og fjernvarmefagligt fællesskab, som det sker, når 2.000 deltagere samles til Dansk Fjernvarmes 62. landsmøde, der i år afholdes den 28. og 29. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center.
 
Jeg glæder mig virkelig meget til det. Og jeg fornemmer fra de større møder, vi har afholdt tidligere på året – PULS og de seks regionalmøder – at det også gælder for medlemmerne af Dansk Fjernvarme. Der er bare så meget brug for, at vi igen kan stikke på næven og have dialogen ansigt til ansigt.
 
Det kan vi nu, men – og det er jeg nødt til at understrege – det bliver selvfølgelig med skyldig hensyntagen til, at ikke alt endnu er, som det var, før coronaepidemien lukkede vores land ned ad flere omgange siden marts sidste år.
 
Når det er sagt, så er jeg stolt over det flotte program, som vi har fået sat sammen til jer under den fælles overskrift ”Centrum for det grønne Danmark”. En overskrift, der understreger fjernvarmens helt centrale rolle i fremtidens grønne og fossilfri samfund.
 
Vi har en masse spændende oplæg og debatter i den store sal, mens vi på 1. sal har gjort Tech-Scenen klar til de mere tekniske oplæg med fokus på grøn omstilling og fjernvarmens rolle i den. Og så har vi glædeligvis fået solid opbakning fra fjernvarmens leverandører, der igen sørger for, at samtlige stande og træfpunkter har været udsolgt i god tid inden den 28. oktober.
 
Dansk Fjernvarme er som jeres brancheorganisation klar til at tage imod jer med åbne arme og med håbet om, at vi igen får succes med energibranchens største arrangement i 2021. Velkommen i Aalborg!