04. jun 2021 Leder

Vi er klar til at åbne igen

Det er næppe en underdrivelse, hvis jeg slår fast, at det seneste års tid har været forfærdeligt. Coronarestriktioner har sat en stopper for meget og udfordret alle medlemmer af Dansk Fjernvarme – lige fra hjemmearbejde til onlinemøder.
 
Men nu ser det ud til, at vi langt om længe kan begynde at lempe på restriktionerne. Vi kan ganske vist ikke åbne helt op endnu, men skridt for skridt bliver restriktionerne færre, og vi begynder igen at kunne skimte en ”normal” dagligdag længere ude i horisonten.
 
Dansk Fjernvarme har også mærket restriktionerne og konsekvenserne. I 2020 måtte vi aflyse PULS, og vi endte med en onlinekonference som erstatning for landsmødet. Og vi har været tvunget til at være opfindsomme med vores kurser, hvor alle vel efterhånden har prøvet et ”webinar”.
 
Derfor er det meget glædeligt, at vi nu kan annoncere, at vi ikke blot afholder PULS og landsmøde i 2021. Vi gør det også med fysisk fremmøde.
 
PULS bliver afviklet allerede den 24. juni, og det er mit håb, at så mange af vores medlemmer som muligt vælger at bakke op om det. Vi arbejder på at få et godt og spændende program klar til jer, så I kan bruge rammerne ved Fjernvarmens Hus til igen at kunne dyrke jeres netværk og samtidig få fjernvarmefaglige vitaminer med hjem.
 
Senere – i oktober – slår vi så igen dørene op til landsmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center. Det bliver forhåbentlig igen med fuldt hus, så både deltagere og leverandører kan få nogle spændende og givende dage sammen under samme tag og med fysisk fremmøde.
 
Men selv om vi nu kan mødes igen, så vil vi i Dansk Fjernvarme naturligvis sørge for, at vores arrangementer bliver afviklet på coronasikker vis, så alle trygt kan møde op. Det skylder vi hinanden.