27. maj 2014

Cookies

COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK

Dansk Fjernvarme

Merkurvej 7

6000 Kolding

mail@danskfjernvarme.dk

Tlf. 76 30 80 00

SAMTYKKE TIL OG AJOURFØRING AF POLITIKKEN

Ved at give samtykke til brug af cookies, gør det sig gældende, at Dansk Fjernvarme må indsamle og bruge informationer som anført i nedenstående politik. Dansk Fjernvarme opbevarer persondata efter gældende lovgivning og forbeholder sig ensidigt retten til at opdatere, omforme og ændre sin politik for brug af cookies i henhold til gældende lovgivning.

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på din pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.

DEAKTIVERING AF COOKIES

Hvis du ønsker at gøre brug af Dansk Fjernvames internet-sider, men kan ikke acceptere brugen af cookies, beder vi dig deaktivere dem i indstillingerne for din internet browser.

Få flere oplysninger om, hvordan man deaktiverer cookies, på følgende websteder:

http://minecookies.org/cookiehandtering

http://www.wikihow.com/Disable-Cookies

BRUG AF COOKIES PÅ DANSKFJERNVARME.DK

Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Cookies, der benyttes på danskfjernvarme.dk:

Google Analytics: Følger med i den besøgendes bevægelser på og brug af webstedet – uden at krænke privatlivets fred

ASP.Net Session Cookie: Funktionalitet

Groupcare: Funktionalitet

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Dine afgivne personoplysninger opbevares af vores samarbejdspartner Groupcare.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dansk Fjernvarme, skal du rette henvendelse på mail@danskfjernvarme.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vores samarbejdspartner gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Cookies