13. mar 2018 Navnenyt

Viktor fylder 70 og går på pension

Viktor Jensen fra DFP fylder 70 år den 23. marts og bliver pensionist den 1. april.

Viktor Jensen fylder fredag den 23. marts 70 år og skifter titel fra seniorkonsulent i DFP til pensionist kort efter. 1. april farvel siger han farvel til det DFP, han selv har bidraget til at bygge op.

Viktor blev i 2005 ansat som direktør for Dansk Fjernvarmes Projektselskab. Han ville tilbyde ydelser til alle typer værker og ansætte to medarbejdere. Der viste sig at være et stort behov for rådgivning i fjernvarmeselskaberne, så kundekredsen voksede, og ordrebogen blev fyldt med projekter, som krævede mere end to medarbejdere.

Før han kom til DFP, var Viktor teknisk konsulent i Dansk Fjernvarme, hvor han i mere end ti år havde biomasse som sit arbejdsområde. Han havde blandt andet plads i Energistyrelsens biomasseudvalg.

Viktor var i Letland i begyndelsen af 90’erne. Her arbejdede han for Verdensbanken med at rekonstruere fjernvarmen i små byer, hvor de frysende letter byggede olietønder om til brændeovne for at få varmen.

Han glæder sig til at få mere tid til fritidsinteresserne. Ikke mindst at bruge mere tid på vandet. Motorsport er en anden stor interesse, han dyrker på Padborg Park som del af løbsledelsen. Kolding Hundepension var Viktor med til at etablere for seks år siden og har siden gjort megen frivilligt arbejde der.

I anledning af Viktors fratrædelse og 70 års fødselsdag holder DFP en intern reception for ham torsdag den 22. marts.

Nyheder

13. mar 2018

Viktor fylder 70 og går på pension

Viktor Jensen fra DFP fylder 70 år den 23. marts og bliver pensionist den 1. april.

Hvad mener Dansk Fjernvarme?

Debat og pressemeddelelser

Se mere under "Vi mener"

17. mar 2016

Web-tv: Se Amager Bakke tage form

Det store byggeri af verdens mest effektive affaldsforbrændingsanlæg tager form på Amager. Fra slutningen af 2017 er det muligt at stå på ski ned ad anlægget, skriver magasinet Fjernvarmen i marts-udgaven.

Flere presseklip

Nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev
Afmeld Nyhedsbrev