30. maj 2016 Analyse fra Grøn Energi

Tariffer og afgifter for store eldrevne varmepumper

Kommer der gang i de store eldrevne varmepumper, hvis PSO-tariffen fjernes?

02. jun 2016 Nyheder fra Grøn Energi

Rapport med anbefalinger om smart energi klar

Grøn Energi har deltaget i en arbejdsgruppe om anbefalinger til rammebetingelser for forskning, udvikling og demonstration af smart energi. Nu ligger der en rapport klar med anbefalinger.

09. maj 2016 Nyheder fra Grøn Energi

Udskiftning i Grøn Energi

En ud og en ind i Grøn Energis medarbejderstab. Brian Puggaard Thomsen tager fra Grøn Energi til DFP, mens Christian Holmstedt Hansen er blevet ansat som økonomisk konsulent.

09. maj 2016 Nyheder fra Grøn Energi

Grøn Energi arbejder på fremtidens fjernvarmestrategi

Grøn Energi er i gang med et projekt, hvor man skal udvikle fjernvarmens egen fjernvarmestrategi frem mod 2030. I den forbindelse blev der i sidste uge afholdt en workshop.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Grøn Energi

Tilmeld nyhedsbrev
Afmeld nyhedsbrev

06. jan 2015 Analyse fra Grøn Energi

Analyse af tariffer og afgifter for store eldrevne varmepumper

Grøn Energi har lavet en analyse som viser, at barrieren for udbredelse af store varmepumper er, at den samlede produktionspris er 20-25 procent for høj.

01. jan 2016 Grøn Energi projekt

STRATEGO

STRATEGO kan ses som en videreudvikling af det arbejde med varmeplanlægning som vi så i Varmeplan Danmark og sidenhen i Heat Roadmap Europe.

16. dec 2014 Grøn Energi projekt

Afsluttet Drejebog til store varmepumpeprojekter i fjernvarmesystemet

Drejebogen om store varmepumper skal give værkerne et bedre beslutningsværktøj når de står overfor investeringer i ny varmeproduktion. Ud over drejebogen bliver der også fremstillet et inspirationskatalog om forskellige varmekilder, hvor erfaringer fra andre projekter vil blive belyst.

31. dec 2019 Grøn Energi projekt

READY

READY er fyrtårnet i familien af ”smart cities-projekter”. READY er netop skudt i gang fra i år og Aarhus og Växjö skal fungere som testlaboratorium for det store EU-støttet byudviklingsprojekt.

31. dec 2018 Grøn Energi projekt

FjernvarmeVækst 2015

FjernvarmeVækst 2015 er et vækstprogram, der skal øge beskæftigelse, indtjening og eksport blandt virksomheder i Region Midtjylland. Samtidig skal programmet sikre en grønnere og mere fleksibel regional varmeforsyning og styrke det regionale fjernvarmeforskningsmiljø.

27. maj 2014

Tænketanken Grøn Energi

Grøn Energi blev etableret i 2012 som en tænketank, der skaber viden om bæredygtige energisystemer.

27. maj 2014

Kontakt os

I Grøn Energis sekretariat arbejder seks ansatte med analyse og udvikling på en række forskellige områder. Du er velkommen til at kontakte en af medarbejderne, vi er klar til at hjælpe.