25. apr 2018 PULS

PULS 2018: Kom i snak med industrien

Igen i år er der til PULS mulighed for at komme i snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien. Besøg træfpunkterne og hør om konkrete løsninger til dine udfordringer.

Få en snak med virksomheder fra fjernvarmebranchen om dine konkrete projekter.

Når Dansk Fjernvarme holder landsmøde i oktober, er udstillingsområdet en stor del af det to dage lange arrangement. Træfpunkterne er velbesøgte, snakken går og Dansk Fjernvarmes medlemmer har mulighed for at drøfte konkrete problemstillinger med fjernvarmeindustriens virksomheder.

På grund af den store succes med landsmødets udstilling, introducerede Dansk Fjernvarme også en udstillingsdel til det store sommerarrangement PULS for nogle år siden. Igen i år er det muligt at besøge træfpunkterne og få en snak med leverandørerne – og de ser frem til mødet med fjernvarmefolket.

- Vi glæder os til at møde kollegaer fra branchen og på den måde holde os opdateret om hvilken retning energisektoren bevæger sig i, fortæller André Svensson fra SWEP, som har et træfpunkt til PULS.

God tid til netværk
Når PULS løber af stablen den 21. juni, er der med god tid til at besøge udstillingen og netværke med industrien – både før programmet i teltet starter, i frokostpausen og om eftermiddagen. Hos JH DYK glæder de sig til at deltage med et træfpunkt til PULS for første gang.

- Vi deltager blandt andet for at være med til at sætte fokus på de problemstillinger, vi ser i arbejdet med akkumuleringstanke, og vi ser frem til at komme i dialog med både nye og gamle kunder, lyder det fra Jørgen Høgberg fra JH DYK forud for PULS.

Foruden SWEP og JH DYK kan du møde følgende til PULS 2018

  • Logstor
  • Johnson Controls
  • Kamstrup
  • Arcon-Sunmark

Vil du også udstille til PULS? 
Der er stadig ledige træfpunkter til årets PULS. Hvis du er interesseret i at komme i snak med de mere end 200 beslutningstagere, som deltager i PULS, kan du læse mere om muligheder og priser her og kontakte FIF Marketing.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

Fyringsteknik & energiproduktion

Se alle - Fyringsteknik & energiproduktion

01. maj 2018

Temadag: Hvordan konkurrerer fjernvarme med individuel forsyning?

Hvordan får du og dit fjernvarmeselskab nemmere godkendt jeres projekter og sikret fjernvarmens konkurrenceevne? Kom til temadag og hør om en ny løsning. 

30. apr 2018 PULS

PULS 2018: "Hvad skal vi investere i?"

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Det er essensen af PULS, som besøges af mere end 200 beslutningstagere. En af dem er Bjarne Christensen fra Sindal Varmeforsyning, som ser frem til at høre mere om investeringsmuligheder. 

26. apr 2018

Kom til temadag om energiudspillet

Så kom energiudspillet endelig - men hvad betyder det for fjernvarmeselskaberne og hvad synes du, at Dansk Fjernvarme især skal kæmpe for i de kommende forhandlinger? Vi sætter fokus på udspillet ved en temadag i Fjernvarmens Hus.

24. apr 2018

Havvindmøller skal integreres med varme

Ros til regeringen for at spille ud med en ny vindmøllepark, men den skal ligge i Sydjylland og integreres med varmepumper, var budskabet fra Energikonference 2018.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

23. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde afholdes tirsdag den 29. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

15. maj 2018 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hillerød den 15. maj 2018, hvor deltagerne besøgte Hillerød Forsynings nye flisanlæg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

09. maj 2018 Mødematerialer

Temadag om energiudspillet

Temadagen blev afholdt onsdag den 9. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

07. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energibesparelser

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 2.-3. maj 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.