12. sep 2018 Landsmøde

LM2018: Teknik, politik og netværk

På landsmødet samles branchen om både teknik, politik og netværk. Og hvis man som Niels Thorsen er interesseret i alle tre dele, er landsmødet et oplagt sted at indfinde sig til oktober. 

Til Dansk Fjernvarmes landsmøde er der noget for alle – så længe du er interesseret i fjernvarme og energi. Nogle deltagere kommer primært for det tekniske. Andre for de energipolitiske drøftelser. Og andre igen for at dyrke netværket.

Niels Thorsen fra MOE har deltaget i landsmødet siden slutningen af firserne og for ham har præferencerne rykket sig over årene.

- Da jeg deltog tilbage i slutningen af firserne, som en yngre fjernvarmeingeniør, var det primært for teknikken, da landsmødet var en oplagt mulighed for at blive opdateret omkring den tekniske udvikling både via indlæggene og via leverandørerne. Sekundært var landsmødet også en god lejlighed til at mødes med kunderne og muligvis også komme i kontakt med potentielle nye kunder, fortæller Niels om de første år som landsmødedeltager og fortætter.

- Senere er mit fokus flyttet noget fra teknikken og over til energipolitikken og opfølgning på nye trends i fjernvarmesektoren. Networking og mødet med kunder, konkurrenter og leverandører fylder stadig meget og måske efterhånden mest, lyder det fra den erfarne landsmødedeltager.

Ser frem til de politiske indlæg
Til dette års landsmøde fylder teknikken endnu mere end den plejer da der introduceres en ny scene: Tech Scenen. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du optimerer din fjernvarmeproduktion, udnytter målerdata eller henter hjælp til at løse udfordringen med bortfald af grundbeløbet.

Det er dog de politiske indlæg og de mange kendte ansigter, som Niels Thorsen ser mest frem til ved årets landsmøde.

- Jeg ser mest frem til de politiske indlæg og debatter om torsdagen. Særligt vil jeg gerne vide mere om hvordan en ny regering ser på fjernvarme. Og så ser jeg selvfølgelig frem til at møde de kendte ansigter, hvoraf nogen af dem har været med lige så længe som jeg selv, slutter han.

Har du endnu ikke sikret dig en plads til årets landsmøde, kan du læse mere og tilmelde dig her.

Der er også stadig ledige hotelværelser, som du kan booke her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

18. sep 2018

Kursus i Ringsted: Tag hele bestyrelsen med

Varmeforsyningsloven er et af de vigtigste redskaber for bestyrelse og ledelse i et fjernvarmeselskab. I november afholdes det populære kursus i Varmeforsyningsloven i Ringsted. 

18. sep 2018

Er du ny i administrationen?

Eller har du været i branchen i flere år, men trænger til at blive opdateret på regler og gode rutiner? Så er kurset Administration og regnskab for nyansatte noget for dig. 

16. sep 2018 Energi på toppen

"Det er heldigvis sværere at ramme kritisk infrastruktur"

Energistyrelsen har stor opmærksomhed på cybersikkerhed. Søren Egede Knudsen fortæller på Energi på Toppen 26. september, hvordan forsyningssektoren kan beskytte sig.

13. sep 2018 Landsmøde

LM2018: Lilleholt ser fremtid uden bindinger

Forsyningens egen minister Lars Christian Lilleholt (V) deltager også i Dansk Fjernvarmes landsmøde i år. Han skuer mod en fremtid uden bindinger og begrænsninger i fjernvarmesektoren.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.