06. sep 2018 Landsmøde

Landsmødetilmelding har passeret 1000

På få dage har flere end 1.000 tilmeldt sig Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 og hotelbooking fungerer igen efter nedbrud på åbningsdagen.

Der er voldsom interesse for at være med på landsmødet 2018 i Aalborg til oktober. Tirsdag i denne uge blev tilmeldingen åbnet, og allerede efter få dage har flere end 1.000 valgt at være en del af det årlige højdepunkt i fjernvarmebranchen.

Dermed er Dansk Fjernvarme godt på vej mod at kunne byde velkommen til mindst lige så mange, som under landsmødet i 2017, hvor 2.104 var meldt til.

- Vi er glade for, at så mange allerede nu har gjort op med sig selv, at de vil med til landsmødet. Det ser vi som udtryk for, at vi leverer et godt arrangement, som mange af vores medlemmer synes om og bakker op om, lyder det fra direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen.

Landsmødet bliver igen i år afviklet i Aalborg Kongres & Kultur Center, og det særlige i år er, at der er tale om landsmøde nummer 60. Det bliver blandt andet markeret med en stor jubilæumsfest torsdag aften i Gigantium.

Nedbrud for hotelbooking
Mens tilmeldingen til selve landsmødet er sket uden tekniske problemer, har det samme desværre ikke været tilfældet for deltagernes hotelbooking. Da der blev åbnet for booking af hoteller tirsdag i denne uge, brød systemet sammen, og det var først muligt at genåbne for booking i løbet af onsdag.

I første omgang betød det, at mange enten måtte give fortabt eller måtte vente i lang tid, førend de kunne få afgivet deres booking af overnatning under landsmødet.

- Det er bare det, der ikke måtte ske. Vi havde taget alle forholdsregler, men VisitAalborg og deres eksterne leverandør – som står for hotelbooking – kunne ikke håndtere presset fra de mange, der ville booke overnatning. Det er dybt beklageligt, men fra onsdag i denne uge har det fungeret igen, siger Kim Mortensen.

Dansk Fjernvarme samler naturligvis op på de foreløbige erfaringer – herunder også booking af hotelværelser - og det kommer til at indgå i evalueringen af landsmødet frem mod 2019. Vi har dog allerede meddelt Visit Aalborg at vi ønsker en anden leverandør af IT-løsningen næste år.

Der er fortsat ledige hotelværelser i og omkring Aalborg hvis man endnu ikke har overnatning til landsmødet. Til og fra de hoteller der ligger længst væk fra AKKC bliver der indsat gratis busser til landsmødedeltagerne. Læs mere om det i hotelbookingen.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

18. sep 2018

Kursus i Ringsted: Tag hele bestyrelsen med

Varmeforsyningsloven er et af de vigtigste redskaber for bestyrelse og ledelse i et fjernvarmeselskab. I november afholdes det populære kursus i Varmeforsyningsloven i Ringsted. 

18. sep 2018

Er du ny i administrationen?

Eller har du været i branchen i flere år, men trænger til at blive opdateret på regler og gode rutiner? Så er kurset Administration og regnskab for nyansatte noget for dig. 

16. sep 2018 Energi på toppen

"Det er heldigvis sværere at ramme kritisk infrastruktur"

Energistyrelsen har stor opmærksomhed på cybersikkerhed. Søren Egede Knudsen fortæller på Energi på Toppen 26. september, hvordan forsyningssektoren kan beskytte sig.

13. sep 2018 Landsmøde

LM2018: Lilleholt ser fremtid uden bindinger

Forsyningens egen minister Lars Christian Lilleholt (V) deltager også i Dansk Fjernvarmes landsmøde i år. Han skuer mod en fremtid uden bindinger og begrænsninger i fjernvarmesektoren.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.